Pages

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έλληνες ηθοποιοί βάζουν πλώρη για το εξωτερικό!

Βλέποντας την κρίση στην Ελλάδα διαρκώς να...
"βαθαίνει" και - σε αντίθεση με τους λόγους των...
λατρεμένων μας πολιτικών - να μην βλέπουμε το πολυπόθητο "φως", οι Έλληνες ηθοποιοί αποφασίζουν σιγά-σιγά να ανοίξουν πλώρη για έξω! Ευκαιρίες τους δίνονται, ικανότητες έχουν, οπότε; Φύγαμε για τα... εξωτερικά (που έλεγε και η αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου)!


Σκέψεις να μετακομίσει από την Ελλάδα στη Μεγάλη Βρετανία κάνει η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη. Φημολογείται μάλιστα πως βρήκε ατζέντη στο Λονδίνο και ήδη έχει δεχθεί κάποιες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις.


Στο ίδιο κλίμα και ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Λος Άντζελες! Ο ηθοποιός θα βρεθεί στην παγκόσμια πρωτεύουσα της showbiz, γιατί κατάφερε να κερδίσει μία υποτροφία στη φημισμένη σχολή υποκριτικής της Στέλλα Άντλερ. Δεν ξέρουμε εάν η επιτυχία αυτή του ανοίξει νέες "πόρτες" και του προσφέρει νέες προοπτικές στον χώρο του θεάματος, το σίγουρο όμως είναι πως ο Γιώργος θα λείψει από την Ελλάδα τουλάχιστον για επτά μήνες.


Σε casting στο Λονδίνο βρέθηκε πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός, που λατρέψαμε ως τηλεοπτικό "Ανδρέα" στο κορυφαίο "Νησί", ανέφερε επίσης πως το συγκεκριμένο casting αφορούσε την καινούρια ταινία του Πράκτορα 007 - James Bont. Μάλιστα δήλωσε: "Το θεωρώ πολύ δύσκολο να συμβεί, ειδικά αν δεν έχεις την απαραίτητη αγγλική παιδεία. Εγώ δεν την έχω. Δεν έχω τέτοιες βλέψεις, όμως, αν "κάτσει", φυσικά, δεν θα πω όχι."

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: