Pages

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε πώς έχασε 20 κιλά η Ελένη Καστάνη!


Πώς τα κατάφερε η αγαπημένη κωμικός;



Είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Η ταλαντούχα κωμικός Ελένη Καστάνη πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της που την έκανε να αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής της.

Πέρσι στις 13 Μαρτίου στις σκάλες του σπιτιού της, έσπασε τον αστράγαλό της. Το αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν οι παραστάσεις και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη του έργου "Τα κορίτσια με τα μαύρα" και η ίδια η Ελένη να περάσει ένα μεγάλο και επώδυνο στάδιο αποθεραπείας.

Το πρόβλημα με τα παραπανίσια κιλά της, από τα οποία προσπαθεί χρόνια τώρα να απαλλαγεί, είναι μια δυσκολία που η Ελένη γνωρίζει. Σε παλαιότερή της συνέντευξη είχε πει: «Ό,τι υπάρχει σε δίαιτα το έχω κάνει. Όταν ήμουν φοιτήτρια, θυμάμαι, είχα κάνει μια δίαιτα όπου έτρωγα μόνο τρία γιαούρτια και τρία μήλα την ημέρα, επειδή ήθελα από 52 κιλά να γίνω 49. Κάτι τέτοιες βλακείες έκανα και κατέστρεψα τον μεταβολισμό μου. Αλλά μου αρέσει το φαγητό».

Το ατύχημα όμως είχε και τη θετική του πλευρά. Η Ελένη ξεκίνησε, στην αρχή σαν αποθεραπεία και μετά σαν γυμναστική, μια ώρα περπάτημα την ημέρα. Το καλοκαίρι περπατούσε στην Κρήτη, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών, ενώ τώρα περπατά καθημερινά, είτε στο Πεδίο του Άρεως, είτε στον Λυκαβηττό.

Εκτός όμως από το βάδισμα, η ηθοποιός άλλαξε και τις συνήθειες διατροφής της. Μικρά γεύματα με δυόμιση ώρες διαφορά, πολλές σαλάτες και ελάχιστους υδατάνθρακες. Στα μικρά μυστικά της διατροφής είναι το πρωί ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με δύο φέτες λεμόνι και το βράδυ οπωσδήποτε πριν τον ύπνο ένα φλιτζάνι Λουΐζα. Το βότανο Λουΐζα βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού και στη ρύθμιση της όρεξης.

Η Ελένη την Κυριακή βρέθηκε σε βαφτίσια συναδέλφου της, στον Άγιο Νικόλαο Λυκαβηττού (απ' όπου και οι φωτογραφίες) και όλοι πρόσεξαν τη διαφορά στην εμφάνισή της. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά.






Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: