Pages

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Preview: Άστον Βίλα – Έβερτον




      Άστον Βίλα και Έβερτον αναμετρώνται σήμερα στο ''Βίλα Παρκ'',για την δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.Η σέντρα θα γίνει στις 5μμ,με τις 2 ομάδες να παλεύουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.Την προηγούμενη αγωνιστική,τα ''Ζαχαρωτά'' κέρδισαν εντός έδρας την ενισχυμένη Γιουνάιτεντ (1-0),προσφέροντας θέαμα και ελπίδες για το μέλλον τους στην Πρέμιερ Λιγκ.Μάλιστα MVP του αγώνα αλλά και της 1ης αγωνιστικής χρίστηκε ο μέσος της Έβερτον Μαρουάν Φελαινί.Σε αντίθεση με την Άστον Βίλα,η οποία φαίνεται να μην έχει συνέρθει από την περσινή απογοητευτική της σεζόν στο πρωτάθλημα,όπου και τερμάτισε στη 16η θέση.Την πρώτη αγωνιστική οι "Χωριάτες'' αντιμετώπισαν εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ όπου και ηττήθηκαν (1-0).Ενώ από τη συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας,Πολ Λάμπερτ,δεν προσκόμισε κάτι θετικό.Οι πιθανότητες σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ είναι σαφώς υπέρ της Έβερτον (6-4).Δεύτερο σε πιθανότητες αποτέλεσμα θεωρείται η ισοπαλία (12-5),ενώ τις λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η νίκη υπέρ της Άστον Βίλα (17-8).Επίσης διαιτητής της συνάντησης επιλέχθηκε να είναι ο 27 χρόνος Μάικλ Όλιβερ,ενώ οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμανθούν από 22 έως 40 Αγγλικές λίρες.
 Άστον Βίλα(4-2-3-1):
     H Άστον Βίλα θα ξεκινήσει πιθανόν με τον Γκίβεν κάτω από τα δοκάρια.Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα παίξουν οι Λόουτον,Βλαρ,Κλαρκ και Μπέικερ.Το κέντρο θα ενισχύσουν οι Ελ Αχμαντί και Ντελφ,ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Άιρλαντ.Στα πλάγια από δεξιά θα παίξει ο Χόλμαν,ενώ αριστερά ο Ν'Ζόγκμπια με τον Ντάρεν Μπεντ στην κορυφή της επίθεσης.
Στις πιθανές αλλαγές του Πολ Λάμπερτ θα επιλεγούν 7 εκ των Γκουζάν,Γουέιμαν,Μπιούρκ,Στίβενς,Μπανάν,Λίχατζ,Τζόνσον,Χερντ,Ντελφουνέσο,Μακούν,Χάτον και Γουόρνοκ.
Επίσης ο προπονητής των ''Χωριατών'' δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κάρουδερς,Αγκμπονλαχόρ,Αλμπράιτον,Ντιουν,Γκάρντνερ και Πετρόβ.
Έβερτον(4-4-1-1):
     Η Έβερτον θα ξεκινήσει πιθανόν με τον Χάουαρντ κάτω από τα δοκάρια.Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα παίξουν οι Χίμπερτ,Γιαγκέλκα,Ντεστέν και Μπάινες.Το κέντρο θα ενισχύσουν οι Νέβιλ και Γκίπσον έχοντας τους Πίεναρ και Όσμαν στα πλάγια αντίστοιχα και τον MVP της περασμένης αγωνιστικής Φελαινί σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα φιγουράρει ο Κροάτης διεθνής επιθετικός Γέλαβιτς.
Στις πιθανές αλλαγές του Ντέιβιντ Μόγες θα επιλεγούν 7 εκ των Μούχα,Νάισμιθ,Χέιτινγκα,Μιραλάς,Μπάρκλευ,Φρανσίσκο,Κόλμαν,Γκουέγε,Βέλλιος,Ανιτσέμπε,Ντάφυ και Μακ Άλενυ.
Επίσης αμφίβολοι θεωρούνται οι Μιραλάς,Ντεστέν και ο επιθετικός Γέλαβιτς.




Σημαντικά σημεία του παιχνιδιού:
1.Η Έβερτον δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τελευταία 12 παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στην Άστον Βίλα,παρόλο που 8 από αυτά τελείωσαν ισόπαλα.
2.Η Άστον Βίλα έχει αποτύχει να σκοράρει στα 5 από τα τελευταία 7 μεταξύ τους παιχνίδια αυτής της κατηγορίας,βρίσκοντας δίχτυα μόλις 1 φορά στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια.
3.O Λέον Όσμαν έχει σκοράρει περισσότερο από κάθε άλλον στα μεταξύ τους παιχνίδια (5).Και μάλιστα αν επιλεγεί να παίξει από τον Ντέιβιντ Μόγες,θα συμπληρώσει 250 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.
4.Από τον Απρίλη του 1987,η Άστον Βίλα έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 25 μεταξύ τους εντός έδρας αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις,τον Οκτώβρη του 2005 σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος (1-3).
5.Ο Μαρουάν Φελαινί έχει υποπέσει στα περισσότερα φάουλ (5) από οποιονδήποτε άλλον,χωρίς να τιμωρηθεί με κάρτα στην 1η αγωνιστική της χρονιάς 2012-2013 στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των 2 ομάδων στο ''Βίλα Παρκ'' ήταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο (14/1/2012) όπου και έληξε ισόπαλη (1-1) με τα τέρματα των Ντάρεν Μπεντ από την Άστον Βίλα και Ανιτσέμπε από την Έβερτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: