Pages

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Alexart.com: Η ζωή σου… ανήκει μόνο στα δικά σου χέρια


Είναι περίεργο όταν ένας άνθρωπος μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία σου. Κάποιες καταστάσεις που ποτέ δεν τους έδωσες σημασία, τώρα τις προσέχεις. Κάποια γεγονότα που συνέβησαν και ποτέ δεν τα παρατήρησες, τώρα τα αναλύεις. Το θέμα είναι να μην τα αναλύεις σε υπερβολικό βαθμό γιατί μετά χάνεις τη μαγεία των στιγμών που βρίσκονται στη διαδρομή για την ανακάλυψη της ζωής σου. 

Ξαφνικά γνωρίζεις ανθρώπους που δεν πίστευες ποτέ πως θα γνωρίσεις. Καλείσαι να πάρεις αποφάσεις που ποτέ δεν τόλμησες. Θες να φωνάξεις λέξεις, φράσεις που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι θα ήθελες να ξεστομίσεις. Αντιμετωπίζεις στο κεφάλι σου μια κατάσταση χαοτική, ασυνήθιστη... μα παράλληλα τόσο ελκυστική, μεθυστική. Θες να τη ζήσεις, μα φοβάσαι. Θες να χαθείς από το «τώρα» και να μείνεις στο απόλυτο κενό με τους ανθρώπους που εσύ επιλέγεις να σε ακολουθήσουν. Σχηματίζεται ένα κουβάρι και θαρρείς πως αδυνατείς να το ξεμπλέξεις.  

Μα η αλήθεια είναι μία. Μπορείς να καταφέρεις να λύσεις τους εγκεφαλικούς σου κόμπους αρκεί να αφουγκραστείς την αχνή φωνή της ψυχής σου και τότε… τότε θα μπορέσεις πια με ελευθερία και χωρίς φόβο να τολμήσεις, να επιλέξεις, να ξεστομίσεις λέξεις, φράσεις. 
Να ζήσεις μια ζωή που επιλέγεις εσύ και όχι οι άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: