Pages

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Στο Λυκαβηττό ο Morrissey

Από το 1988 ο Morrissey, το ιδρυτικό μέλος των Smiths, έχει ξεκινήσει τη σόλο καριέρα του και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης του έχουν δώσει πολλούς τιμητικούς… τίτλους!

Το περιοδικό «Rolling Stone» τον έχει χαρακτηρίσει «έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές όλων των εποχών», το ΝΜΕ ως τον «πιο επιδραστικό καλλιτέχνη όλων των εποχών», το BBC ως «μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στην ιστορία της Βρετανικής ποπ» και ο Independent γράφει ότι «οι περισσότεροι pop star πρέπει να έχουν πεθάνει πριν φτάσουν στην φήμη που έχει αποκτήσει ο Morrissey στην διάρκεια της ζωής του».

Ο καλλιτέχνης αυτού του βεληνεκούς λοιπόν, θα βρεθεί αύριο στο Λυκαβηττό για μία συναυλία, που οι θαυμαστές του περιμένουν με ανυπομονησία.

Everyday Is Like Sunday, The More You Ignore Me, The Closer I Get, Irish Blood, English Heart, Suedehead, First Of The Gang To Die, You Have Killed Me, The Last Of The Famous International Playboys, αποτελούν μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του, που ελπίζουν να ακούσουν αύριο οι φανατικοί έλληνες θαυμαστές του.

Εισιτήρια της συναυλίας κυκλοφορούν στο www.ticketarena.gr, στο Tickethouse και τα Public και κοστίζουν 35 ευρώ.

Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 40 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: