Pages

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Σε υπερβολική δόση χαπιών οφείλεται ο θάνατος του Σαγκ Σταλόνε

Σε υπερβολική δόση χαπιών οφείλεται ο θάνατος του Σαγκ ΣταλόνεΝεκρός στο σπίτι του στο Χόλιγουντ βρέθηκε ο Σαγκ Σταλόνε, γιος του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 36χρονου οφείλεται σε υπερβολική δόση χαπιών, κάθως στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός υπήρχαν πολλά συνταγογραφημένα μπουκάλια, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Σιλβέστερ Σταλόνε ανέφερε ότι ο ηθοποιός είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πενθεί για τον χαμό του παιδιού του.

«Είναι μια τραγωδία. Ήταν ένας νεαρός ταλαντούχος πολύ καλός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πρόσωπο. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιο τραγικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή. Δεν ήταν καταθλιπτικός» ανέφερε.

Αλλά και οι φίλοι του Σαγκ πάντως, κάνουν λόγο για έναν ταλαντούχο νέο ο οποίος δεν είχε χωρίς τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα, ανέφεραν ότι το τελευταίο καιρό είχε πολύ καλή διάθεση, εργαζόταν πάνω σε νέες παραγωγές, ενώ σχεδίαζε να παντρεύει.

O Sage Stallone ήταν 36 ετών και είχε συμμετάσχει σε ταινίες του πατέρα του όπως τα Ρόκυ.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: