Pages

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Έσβησε η φλόγα!

Οι Βρετανοί υπέπεσαν σε νέα γκάφα, αφού έσβησαν (!) τη φλόγα που πρέπει να καίει αδιάκοπα στο βωμό των Ολυμπιακών Αγώνων.


Αποδεικνύεται πως οι Βρετανοί είναι... ανάποδοι σε όλα! Αναγκάστηκαν να σβήσουν και την Ολυμπιακή φλόγα, η οποία οφείλει να καίει αδιάκοπα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων επιβεβαίωσε πως οι εργάτες υποχρεώθηκαν να σβήσουν τη φλόγα, προκειμένου να μετακινήσουν το βωμό από το κέντρο του Ολυμπιακού σταδίου.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η φλόγα έσβησε στις 23.14 τοπική (01.14 ώρα Ελλάδας). Αναμένεται να ανάψουν και πάλι το βωμό των Ολυμπιακών Αγώνων αργότερα από ένα φανάρι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας.
Αρκετοί τηλεσχολιαστές που κάλυψαν την τελετή έναρξης, εξέφρασαν την απορία τους για ποιο λόγο ο βωμός των Ολυμπιακών Αγώνων δεν βρίσκεται σε σημείο ψηλά, ώστε να φαίνεται (σ.σ. όπως συνηθίζεται) και έξω από το Ολυμπιακό στάδιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Βρετανοί σβήνουν τη φλόγα που άναψε στην Αρχαία Ολυμπία. Αυτό συνέβη ξανά κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας. Αν προσθέσουμε και την εικόνα των άδειων καθισμάτων, κατά τ'άλλα όλα πηγαίνουν καλά στο Λονδίνο!
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: