Pages

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η Σάλκε τον πρώτο λόγο για Κυριάκο

Η Σάλκε τον πρώτο λόγο για ΚυριάκοΔύσκολο να μεταγραφεί στη Μίλαν

Αποκλειστική συνέντευξη στο διαδικτυακό «Calciomercato.com» παραχώρησε ο Πολ Κουτσολιάκος, ο μάνατζερ του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ο Κουτσολιάκος δήλωσε πως είναι πολύ δύσκολο να μεταγραφεί ο πελάτης του από τη Σάλκε στην Μίλαν.

Ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Τιάγκο Σίλβα στην άμυνα της Μίλαν είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Τα δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων έκαναν λόγο για προσπάθειες των «ροσονέρι» να πείσουν τη Σάλκε να τους παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Το διαδικτυακό «Calciomercato.com» ήρθε σε επαφή με τον Πολ Κουτσολιάκο, μάνατζερ του Παπαδόπουλου και προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Τις τελευταίες μέρες είδα πολλά δημοσιεύματα γύρω από τον παίκτη. Και για φερόμενο ενδιαφέρον της Μίλαν διάβασα. Αν πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον, δεν νομίζω πως περιμένετε να το πω σε σας», δήλωσε με νόημα ο Κουτσολιάκος.

Για την πιθανότητα να φύγει από τη Σάλκε ο Παπαδόπουλος, ο Κουτσολιάκος απάντησε. «Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμα με τη Σάλκε, νιώθει πολύ καλά στην ομάδα, άρα το βλέπω δύσκολο να μετακομίσει στην Ιταλία. Αν και στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.»

Υπάρχουν, δηλαδή ελπίδες για τη Μίλαν; «Είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή, όχι αδύνατον. Όπως προείπα ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, άρα τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα. Πρέπει πρώτα να γίνουν επαφές και συζητήσεις με την Σάλκε και έπειτα βλέπουμε. Όσο αφορά εμένα, προτιμώ να δουλεύω αθόρυβα», τόνισε ο Κουτσολιάκος.

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: