Pages

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Αισιόδοξος ο μάνατζερ του Ιμπραΐμοβιτς

Αισιόδοξος ο μάνατζερ του ΙμπραΐμοβιτςΕλπίζει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν

Σύντομα ελπίζει ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα. Ο ατζέντης του Σουηδού επιθετικού της Μίλαν ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι Παριζιάνοι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τιάγκο Σίλβα έναντι 42 εκατομμυρίων ευρώ ευελπιστούν ότι σύντομα θα κάνουν κάτοικο Παρισιού και τον διεθνή στράικερ.

«Ο κόσμος καθημερινά με ρωτάει αν η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί κατά 90 ή 99% , αλλά αυτά τα σενάρια δε με ενδιαφέρουν. Εγώ νομίζω ότι είτε έχεις συμφωνία είτε όχι, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο», τόνισε ο Μίνο Ραϊόλα στην «Equipe» και συνέχισε:

«Ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική για την επίτευξη της συμφωνίας.

Πάντως ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτή την εβδομάδα θεωρώ ότι όλα θα τελειώσουν».

Ο Ραϊόλα πάντως διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να μην επιθυμεί να μεταγραφεί στη Γαλλία και τόνισε την αξία του «Ίμπρα» :

«Αν ο Ζλάταν είχε πρόβλημα να πάρει τη μεταγραφή, δε θα ερχόμουν στο Παρίσι για διαπραγματεύσεις. Συμπαθώ ιδιαίτερα τον αθλητικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά, αλλά δεν πηγαίνω τώρα τρεις μέρες στο γραφείο του μόνο για να πιούμε καφέ.

Ο Ζλάταν πιστεύω ότι θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη Ligue 1 και πιο φτωχό το ιταλικό πρωτάθλημα. Όταν τελικά φύγει δε θα έχουν μείνει πολλοί μεγάλοι παίκτες στο Campionato», ήταν η τοποθέτηση του ατζέντη του Σουηδού και συμπλήρωσε:

«Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, έχει το πνεύμα του νικητή. Μπορεί από μόνος του να ξεσηκώσει ένα στάδιο.

Είναι πολύ δυνατός και έξυπνος, με καταπληκτική τεχνική. Εύχομαι οι Γάλλοι φίλαθλοι να τον απολαύσουν και από κοντά. Η άφιξη του στο Παρίσι θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Τέτοιες μεταγραφές γίνονται μόνο στην Αγγλία.

Πέρα από το ότι είναι πολύ όμορφη πόλη, μας αρέσει και το πρότζεκτ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο,τιδήποτε συμβαίνει στο σύλλογο είναι εντυπωσιακό».

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: