Pages

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

To Google Now κάνει το smartphone σας ακόμη πιο έξυπνο

To Google Now κάνει το smartphone σας ακόμη πιο έξυπνοΈνας προσωπικός βοηθός από τη Google

Αν θέλετε έναν προσωπικό βοηθό ο οποίος όμως να είναι δωρεάν και να μην κουράζεται ποτέ, τότε έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για σας. Αρκεί να αναβαθμίσετε το Android της συσκευής σας στην έκδοση 4.1 και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Google Now!

To Google Now στην ουσία σκέφτεται για εσάς. Καταρχάς ελέγχει το σημείο το οποίο βρίσκεστε και την ώρα της ημέρας. Στη συνέχεια με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις τις οποίες εξάγει από τις αναζητήσεις που κάνετε αλλά και τις υπόλοιπες πληροφορίες που έχει στη διάθεση του για εσάς, όπως τα ραντεβού που έχετε στο ημερολόγιο σας, δίνει χρήσιμες πληροφορίες και κάνει προσωπικές προτάσεις.

Για παράδειγμα, αν υπάρχει στο ημερολόγιο σας κάποια συνάντηση στην οποία πρέπει να πάτε, το Google Now θα σας ενημερώσει ότι με βάση την κίνηση που υπάρχει στους δρόμους θα πρέπει να φύγετε κάποια συγκεκριμένη ώρα και ότι θα χρειαστείτε τόσο χρόνο. Μάλιστα πριν γίνει η ενημέρωση αυτή το Google Now θα έχει λάβει υπόψη του αν συνήθως παίρνετε το λεωφορείο ή περπατάτε.

Βέβαια οι δυνατότητες του δεν σταματούν εκεί. Αν δηλαδή έχετε μία πτήση, και υπάρχει καθυστέρηση, το Google Now θα σας ενημερώσει εγκαίρως.

Ταυτόχρονα όμως θα μπορεί να σας κάνει και προτάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα θα μπορεί να βρίσκει αυτόματα ειδήσεις για την ομάδα σας, να σας προτείνει κοντινά εστιατόρια ή σημεία ενδιαφέροντος και γενικώς θα έχει μια αρκετά καλή εικόνα για το τι σας αρέσει και τι θα θέλατε να κάνετε ανάλογα όμως με το πού βρίσκεστε και πότε! Πραγματικά εντυπωσιακό! 
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: