Pages

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ: Φυσικά Ακαταμάχητη!!!

Παρασκευή σήμερα και η πλούσια φτωχογειτονιά είναι και πάλι εδώ...έγιναν πολλά και αυτήν την εβδομάδα ,γι' αυτό μην χάνουμε χρόνο ...βουρρρρρ!!!


  • Εχτές κέρδισε η Ιταλία την Γερμανία...Η χαρά που πήρε όλη η Ευρώπη εκτός των Γερμανών δεν περιγράφεται.Ειδικά εμείς ως Έλληνες νιώσαμε ότι ξεχρεώσαμε...οτι προβάλλαμε κάθε οικονομικό βάρος από επάνω μας μόνο και μόνο που τους είδαμε να υποφέρουν έστω και για λίγο...Πλάκα είχε!!
  • Βγήκαν και οι βαθμοί των πανελληνίων...Από εκεί που έφυγε το άγχος της βαθμολογίας ,ήρθε το άγχος της επιλογής...Τι κάνουμε τώρα ; Δηλώνουμε ΑΕΙ ή ΤΕΙ; Δίνουμε ξανά; Τα παρατάμε εντελώς ;...Άβυσσος...
  • Διαζύγιο για τον Ντομινίκ Στρος Καν … Σινκλέρ τον «πέταξε έξω από το σπίτι»Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ και θεωρούμενος ως σίγουρος επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας, μετά την πολιτική του καριέρα, είδε να μπαίνει άδοξο τέλος και στην οικογενειακή του κατάσταση, ένα περίπου χρόνο μετά την σύλληψή του για βιασμό στη Νέα Υόρκη...
    "Κουρασμένη, μπερδεμένη, πληγωμένη". Με αυτά τα λόγια, το περιβάλλον της Αν Σενκλέρ, φέρεται να περιγράφει την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η επί 20ετία σύζυγος, του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

  •  Ανεκδοτάκι....γιατί βαρέθηκα λίγο :Πως πέθανε η τελευταία πόντια αρκούδα?
    Αντί να πέσει σε χειμέρια νάρκη έπεσε σε Γερμανική.Σας έχω και μια μεγάλη αλήθεια.από την ζωή όλων μας..: Οι πιθανότητες να πει κάποιος «κάλο χειμώνα» στο τέλος του καλοκαιριού, είναι αντιστρόφως ανάλογες με τις πιθανότητες να πει ο οποιοσδήποτε «καλό καλοκαίρι» στο τέλος του χειμώνα.


    αυτά για σήμερα...σας αφήνω με τραγουδάρα...
       



Δεν υπάρχουν σχόλια: