Pages

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Προηγείται ο Ιτούδης για ΠΑΟ

Προηγείται ο Ιτούδης για ΠΑΟEξετάζουν την επιστροφή του συνεργάτη του Ομπράντοβιτς

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του ανθρώπου που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» θέλει το θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπουν σε μία σειρά και τα άλλα ζητήματα που αφορούν το «χτίσιμο» της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο επόμενος τεχνικός των «πράσινων» να είναι ένας και όχι τόσο παλιός γνώριμος.

Στην ΚΑΕ εξετάζουν την επιστροφή του άμεσου συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά αυτή τη φορά για να αναλάβει ως πρώτος προπονητής της ομάδας.

Ο Ιτούδης, ο οποίος ξέρει όσο κανείς άλλος την αγωνιστική φιλοσοφία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είναι αρκετά αγαπητός στον κόσμο της ομάδας και οι ενδείξεις δείχνουν ότι έχει ένα προβάδισμα, αν και ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, είναι αρκετά πιθανό σύντομα να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, stand by παραμένει η περίπτωση του Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος κόουτς της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, όπως έχουμε αναφέρει, είναι ψηλά στη λίστα των «πρασίνων» και, όπως γράφει η SportDay, προχθές το βράδυ έγινε νέα κρούση από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» σε φιλολογικό επίπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: