Pages

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Στη φυλακή η μάνα που έκανε σεξ με τον ανήλικο γιο της

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν από χθες οι πρώτες φωτογραφίες της μάνας που τον περασμένο Μάιο συνελήφθη επειδή έκανε... σεξ με τον 16χρονο γιο της. Το Ανώτερο Δικαστήριο της Νάπα στην Καλιφόρνια της επέβαλε 4 χρόνια και 8 μήνες....





φυλάκιση. H 32χρονη είχε σοκάρει την κοινή γνώμη όταν στις 03 Μαΐου συνελήφθη αρχικά για αποπλάνηση ανηλίκου. Η Μίστι Άτκινσον είχε πιαστεί επ’αυτοφόρω σε δωμάτιο ξενοδοχείου να επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις με έναν 16χρονο. Το σοκ ήταν ακόμα πιο ισχυρό όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι υπήρχε συγγένεια μεταξύ τους και μάλιστα Α’ Βαθμού.

Άφωνοι έμειναν όταν διαπίστωσαν ότι έπιασαν την μάνα με το γιο να κάνουν σεξ!! Η 32χρονη είχε γεννήσει μικρή το γιο της τον οποίο είχε εγκαταλείψει σε πολύ μικρή ηλικία και έκτοτε το παιδί ζούσε με τον πατέρα του και την μητριά του σε διαφορετική πόλη.

Οι δυο τους δεν είχαν καθόλου επαφή αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν είχε δει την μητέρα του ούτε σε φωτογραφία. Ξεκίνησε τυχαία ένα φλερτ μεταξύ τους μέσω διαδικτύου μέχρι τη στιγμή που η μάνα έστειλε γυμνές φωτογραφίες στον έφηβο γιο της. Τότε κλείστηκε και το μοιραίο ραντεβού που οδήγησε στη σύλληψή της.

Η ίδια μετά την ετυμηγορία της απόφασης προφανώς μην έχοντας αντιληφθεί τις συνέπειες της πράξης της δήλωσε: “Δεν νιώθω ότι πρέπει να καταδικαστώ για αιμομιξία διότι υπάρχει κάτι που λέγεται γενετική έλξη. Είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό φαινόμενο που συμβαίνει στο 50% των ανθρώπων που ξανασυναντιούνται με έναν συγγενή τους που έχουν χάσει για πάρα πολλά χρόνια”.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: