Pages

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Θέλει Κονέ η Φιορεντίνα

Θέλει Κονέ η ΦιορεντίναΟ Μοντέλα έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή

Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα έχει μπει ο Παναγιώτης Κονέ. Ο νέος τεχνικός των «βιόλα» Βιντσέντζο Μοντέλα έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή και επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο Παναγιώτης Κονέ ανήκει στη Μπρέσια, αλλά είναι βέβαιο πως θα παραχωρηθεί μέσα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η ομάδα του περιμένει την κατάλληλη προσφορά για να τον δώσει, αφού υπάρχει η επιθυμία και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η προσφορά αυτή αναμένεται να έρθει από τη Φιορεντίνα. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Βιντσέντζο Μοντέλα, φαίνεται να υπολογίζει πολύ τον Κονέ και έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτησή του.

Ο Μοντέλα ήθελε τον Κονέ από την εποχή που προπονούσε την Κατάνια. Τότε, όμως, δεν είχε γίνει κάτι το ουσιαστικό και έτσι οι δύο άντρες δεν συνεργάστηκαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «violanews.com» τον παίκτη διεκδικεί και η Μπολόνια. Αν, λοιπόν, οι «βιόλα» επιθυμούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του νέου προπονητή τους θα πρέπει να βιαστούν και να έρθουν σε επαφή με τη διοίκηση της Μπρέσια.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: