Pages

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Σκότωσε με 64 μαχαιριές την 37χρονη σύντροφό του!

Πάτρα: Σκότωσε με 64 μαχαιριές την 37χρονη σύντροφό του...
Άγριο φονικό στην Πάτρα συγκλονίζει την περιοχή, καθώς ο 43χρονος δράστης σκότωσε με 64  μαχαιριές την 37χρονη σύντροφό του...
Το έγκλημα έγινε στο εσωτερικό του καφενείου που λειτουργούσε ο δράστης και εργαζόταν η σύντροφός του, στην οδό Νοταρά 30, στην Αγυιά.
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 43χρονος από την Πάτρα για τις 64 τελικά μαχαιριές που έδωσε στη σύζυγό του την περασμένη Πέμπτη.

Ο σύζυγος μετά από καυγά που είχε με την άτυχη 37χρονη σύζυγό του την χτύπησε πολλές φορές με μαχαίρι στο λαιμό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν ότι οι πολλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της αλλά και από την σφοδρότητα των χτυπημάτων είχε αποκοπεί η σπονδυλική της στήλη.

Χθες ο σύζυγος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας η 37χρονη από την Σερβία είχε αποφασίσει να χωρίσει τον θύτη με τον οποίο είχαν αποκτήσει δύο παιδιά χωρίς να παντρευτούν.

Το ένα από τα δύο αγόρια είχε μάλιστα τα γενέθλιά του την ημέρα που ο πατέρας του αποφάσισε να δολοφονήσει την μητέρα του. Ο φόνος έγινε σε μια αποθήκη στο εσωτερικό της ψησταριάς.

Ήταν ένα δωμάτιο στενό και δεν υπήρχε χώρος για την 37χρονη για να αντιδράσει. Ο σύζυγος είχε ακόμα 3 παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Όλη η οικογένεια έμενε σε σπίτι πάνω από το καφενείο.

Η 37χρονη φρόντιζε τόσο τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο ,μεταξύ αυτών και ένα αγόρι με σύνδρομο Down, όσο και τα δικά τους παιδιά.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: