Pages

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μεγάλο φαβορί ο Δώνης

Ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει τον νέο του προπονητή μέχρι την Τετάρτη 30/5 και όπως όλα δείχνουν αυτός...

θα είναι ο Γιώργος Δώνης. Και η διοίκηση Βρύζα τον θέλει στην Τούμπα και ο Θεσσαλονικιός προπονητής θέλει να έρθει.

Ο Δώνης είναι το μεγάλο φαβορί αυτή την στιγμή για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο για πολύ συγκεκριμένους λόγους:

Ο Ζήσης Βρύζας τον πιστεύει πολύ.Είναι νέος με αποδεδειγμένες ικανότητες.

Είναι Έλληνας, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και θα είναι πιο κοντά στους νέους Έλληνες παίκτες στους οποίους ποντάρει ο ΠΑΟΚ για το μέλλον του.

Είναι οικονομικότερος. Ο Λάζλο Μπόλονι μαζί με το τιμ του κόστιζε ετησίως καθαρά 830.000 ευρώ. Ο Δώνης με το δικό του τιμ θα κοστίζει πολύ λιγότερα.

Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου είναι εντυπωσιασμένος από την πρόταση του ΠΑΟΚ και από το πλάνο που του κατέθεσε ο Βρύζας. Ζήτησε να φέρει μαζί του στην Τούμπα όλο του το τιμ (Αγγελίνας, Μένταν βοηθοί – Γεωργίτσας γυμναστής) και η διοίκηση του ΠΑΟΚ το αποδέχτηκε.

Επίσης, ξεκαθάρισε στον Βρύζα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα συνεργασίας με τον Γ.Χ. Γεωργιάδη, εάν ο τελευταίος επιστρέψει στον ΠΑΟΚ σε κάποιο πόστο μέσα στην ομάδα. Ο Γ.Χ. είναι και η εφεδρική λύση για πρώτος προπονητής σε περίπτωση άρνησης του Δώνη. 

Ενδεχόμενο επιστροφής του Άγγελου Αναστασιάδη, απ’ όσα γνωρίζουμε, δεν υπάρχει, γιατί ο Βρύζας έχει διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο. Ούτε ξένο θέλει ο Βρύζας στην παρούσα φάση. Συνεπώς, ο Δώνης είναι και παραμένει η βασική επιλογή.


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: