Pages

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δεινός ψαροντουφεκάς και μοτοσυκλετιστής ο Παναγιώτης Πικραμμένος!

Ενδιαφέροντα και extreme χόμπι έχει ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός..
. Παναγιώτης Πικραμμένος. Αδυναμίες του το ψαροντούφεκο, η μοτοσυκλέτα του και η κλασική μουσική.
Όπως αποκαλύπτει παλαιότερο ρεπορτάζ του ΑΜΠΕ, γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή τις βραχώδεις παραλίες της Μυκόνου, όπου βρίσκεται εξοχικό της οικογένειάς του.
Το θαλάσσιο βασίλειο πολλών νησιών του Αιγαίου έχουν δεχθεί τα «πυρά» του ψαροντούφεκου του Π. Πικραμμένου και εκατοντάδες χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων έχουν οργωθεί από τη Honda Enduro μοτοσικλέτα του για να βρεθεί η κατάλληλη βραχώδης παραλία.
Η δεύτερη διέξοδος από την καθημερινότητα για τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ήταν πάντα η μηχανή του, την οποία συχνά χρησιμοποιεί για να "δραπετεύει" με την ανωνυμία, που του προσφέρει το κράνος.
Η αίσθηση της μηχανής στην άσφαλτο ανεβάζει «την αδρεναλίνη του στο κόκκινο», λέει γείτονάς του. Πολλές φορές, μάλιστα, έφευγε από το δικαστήριο όχι με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, αλλά με τη συνοδευτική μηχανή της Ασφάλειας, εννοείται φορώντας πάντα κράνος.
Η τρίτη λατρεία του είναι η κλασική μουσική. Όποια στιγμή κι αν έμπαινε επισκέπτης στο γραφείο του, στο ΣτΕ, κάποια συμφωνία του Μπετόβεν ή του Μπαχ θα «έπιανε» στον χώρο. Ασφαλώς, η ίδια μουσική υπόκρουση τον ακολουθεί και μέσα στο αυτοκίνητο.

newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: