Pages

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Ναι, μπορεί να αργήσαμε όμως είμαστε εδώ! Κάλλιο αργά παρά ποτέ έτσι? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ :D Τι να λέμε τα λόγια είναι περιττά... Φύγαμε!!!

Νούμερο 10) Ναι το fantasma είναι εδώ! Ενωμένο δυνατό! Κάθε Δευτέρα σας σερβίρουμε την "Κουτσομπόλα" και κάθε Τρίτη το "Cinefantasma". Κάθε Σάββατο έχουμε την "Alexart.com" και κάθε Κυριακή... εμένα.. Τι άλλο θέλετε? Δεν μπορώ να καταλάβω! Πάντως ετοιμαστείτε για πολλά comeback!!!

Νούμερο 9) Ήταν έτοιμοι για γάμο.. Είχαν δώσει κοινές συνεντεύξεις και η κουλούρα πλησίαζε επικίνδυνα! Αυτό όμως δεν εμπόδισε την...
Αγγελική Ηλιάδη και τον πώην -πλέον- σύντροφό της να βάλουν τέλος στη σχέση τους λίγο πριν  τα σκαλιά της εκκλησίας! Οκ δεν μπορούμε να πούμε τίποτα! Φανταστείτε να παντρευόντουσαν και μετά να τρέχανε στα δικαστήρια... Γλύτωσαν την ταλαιπωρία...

Νούμερο 8) Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε την προηγούμενη Κυριακή είχαμε εκλογές... Ναι και ήταν υποψήφια και η Τζούλια Αλεξανδράτου! Το Τζουλάκι μας ;) Το κοινό όμως δεν εκτίμησε την δύναμη και τις προοπτικές της και πήρε μόλις 66 ψήφους! Χάθηκαν  να ψηφίσουν άλλοι 3? Αχ Ελλάδα! Αχ!

Νούμερο 7) Και ναι σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελληνικής αποστολής για την Eurovision! Ησυχάσατε? Τίποτα ιδιαίτερο ή εντυπωσιακό! Αν θέλουμε 10αδα πρέπει να κάνουμε αλλαγές! Θα δείξει!

Νούμερο 6) Δείτε την πρόβα!!!


Νούμερο 5) Με 21 βουλευτές μπήκε και η Χρυσή Αυγή στην Βουλή! Δεν λέω, δικαίωμα σας εσάς που τους ψηφίσατε, αλλά το σκεφτήκατε καλά? Μία λέξη θα πω "Εγέρθητι" (το σωστό είναι Εγέρθητε)!!! Ο σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται!  Δεύτερο κόμμα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.!!! Τρίτο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.! Πρώτη η Ν.Δ.!

Νούμερο 4) Με 18% περίπου ποσοστό δεν πας πουθενά Αντωνάκη! Όπως μπορεί να έχετε ψιλιαστεί δεν μπορεί να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους για μια κυβέρνηση συνεργασίας! Σκεφτείτε ΜΙΑ φορά την Ελλάδα!

Νούμερο 3) Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια εβδομάδα μακριά! Κουράγιο παιδιά! Φάγατε τον γάιδαρο, η ουρά έμεινε! 2 εβδομάδες εξετάσεις και μετά ποιος σας πιάνει??

Νούμερο 2) Κάνε με να ανέβω πιο ψηλά!


Νούμερο 1) Σήμερα ήταν και ο τελικός για το Eurobasket! Αντίπαλοι? Τσεσικά Μόσχας και Ολυμπιακός! Κανονικά ο τελικός θα ήταν καθαρά ελληνική υπόθεση αφού στον ημιτελικό η διαιτησία έσκισε τον ΠΑΟ και έτσι η Ρώσοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό! Το αίμα μας πήρε όμως πίσω ο Ολυμπιακός που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για 2η φορά την ιστορία του! Συγχαρητήρια :)

Αυτά για σήμερα! Τα λέμε next week ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: