Pages

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Και τυπικά… τέλος από ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης


Και τυπικά… τέλος από ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης
Μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, η διοίκηση του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε σήμερα ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του ...
Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος από την πλευρά του ευχαρίστησε μέσω δήλωσής του τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του…
Από προχθές το βράδυ κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Μια φήμη που, στη συνέχεια της ημέρας, αποδείχτηκε… πραγματικότητα, με τον παλαίμαχο άσο να παραιτείται τελικά από τις θέσεις του στον «δικέφαλο του Βορρά» και να απομένει απλά η επιβεβαίωση του «διαζυγίου» των δυο πλευρών!
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει, ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή, από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ανέφερε σε σημερινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας και τυπικά… τέλος στη «σχέση» τη με τον Κωνσταντινίδη. Ο οποίος από την πλευρά του φρόντισε να ευχαριστήσει, μέσω του site των «ασπόμαυρων» όλους τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του…
«Παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τις οποίες μου έκαναν την τιμή ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. να μου αναθέσουν τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή διαπίστωσα τις τελευταίες μέρες ότι υπάρχει διαφορά στην αντίληψη και τη φιλοσοφία για το σχεδιασμό της νέας περιόδου. Θέλω να ευχαριστήσω τους επί δύο χρόνια συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σεζόν», ήταν τα λόγια του.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: