Pages

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ποια είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο;


«Μία δύναμη της φύσης στον κόσμο του θεάματος και ένα είδωλο σε ό,τι αφορά το κάλλος και το στιλ» χαρακτηρίζει το παγκοσμίου κύρους περιοδικό People, την Beyonce. 

Η 30χρονη ποπ σταρ και μητέρα ενός βρέφους τρεισήμισι μηνών αναδείχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού παγκοσμίως ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2012!  Η ίδια δήλωσε πως αισθάνεται «ομορφότερη όσο ποτέ άλλοτε αφότου έφερε στον κόσμο», στις 7 Ιανουαρίου, τη μικρή Μπλού Άιβι Κάρτερ .




Με 16 βραβεία Grammy στο ενεργητικό της 15χρονης σταδιοδρομίας της, η Beyonce χαρακτηρίζεται από το People «μία δύναμη της φύσης στον κόσμο του θεάματος και ένα είδωλο σε ό,τι αφορά το κάλλος και το στιλ» ενώ το περιοδικό επισημαίνει πόσο γρήγορα ξαναβρήκε τη φόρμα της κι έχασε το περιττό βάρος από την εγκυμοσύνη για μία συναυλία, που θα σημάνει την επιστροφή της στη σκηνή, στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η εκρηκτική καλλονή άφησε πίσω της , στην δεύτερη θέση την 40χρονη ηθοποιό και σεξοβόμβα Sofia Vergara ενώ η τρίτη πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου αναδείχθηκε η 36χρονη καλλονή από την Νότιο Αφρική και πολυβραβευμένη ηθοποιός, Charlize Theron.


«Δεν ντρέπομαι καθόλου για τις καμπύλες μου. Ίσα-ίσα! Είμαι στην ίδια λίστα για τα καλύτερα οπίσθια με την 20χρονη Mila Kunis!» υπερηφανεύεται – δικαίως- η Sofia Vergara


Αυτός ο κύκνος ήταν κάποτε ασχημόπαπο. "Μεχρι τα 8 μου ήμουν πολύ ασθενική και χωρίς δόντια" έχει εξομολογηθεί η ίδια η Charlize Theron.


Το περασμένο έτος, το People είχε απονείμει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο στην τραγουδίστρια και λατίνα καλονή Τζένιφερ Λόπες, ενώ το 2010 είχε αναδείξει την ηθοποιό Τζούλια Ρόμπερτς.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: