Pages

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ακόμα... σκοράρει ο Ολυμπιακός!

Έχει βαλθεί να εξαλείψει και το τελευταίο ίχνος αμφισβήτησης όσον αφορά το... δίκαιο της κατάκτησης του 39ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός τελείωσε με την υπόθεση τίτλος και ...είπε να ασχοληθεί λιγάκι με την υπόθεση ρεκόρ. Κάπως έτσι μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα η βελόνα στο κοντέρ της παραγωγικότητας κόλλησε πάνω σε ένα μεγαλοπρεπέστατο... εφτάρι.

Ο Αστέρας απέδειξε στο πρώτο ημίχρονο πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, διανύοντας έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο. Με υποδειγματικές αντεπιθέσεις κάρφωσε εις διπλούν τους παίκτες του Βαλβέρδε και ακολούθως τους έτρεξε πολύ. Ο ρυθμός άγγιξε το τέλειο από τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη και ο Ολυμπιακός έμοιαζε να ακολουθεί το τέμπο των φιλοξενούμενων. Η ερυθρόελυκη άμυνα παραπάτησε δύο φορές απέναντι στους φουριόζους επιθετικούς του Αστέρα και οι Ναβάρο και Ροτζέριο έγραψαν το 0-2.

Ο Ολυμπιακός βρήκε σκορ με το πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Μιραλάς και ο Μέγιερι πρόλαβε πάνω στη γραμμή το παραλίγο αυτογκόλ του Μαρκάνο. Επιτέλους υπήρχε ομάδα που στρίμωχνε για τα καλά στα σκοινιά τους πρωταθλητές σε ένα υπερβολικά γεμάτο πρώτο μέρος. Όλοι ανέμεναν την αντίδραση των πρωταθλητών, αλλά κανείς δεν περίμενε τέτοιου είδους... τσουνάμι.

Τρία λεπτά τέσσερις φάσεις και τρία γκολ όλα με πανομοιότυπο τρόπο καθώς το κουμπί του Αστέρα λεγόταν άκρα. Ο Ολυμπιακός πλαγιοκόπησε σαν τρελός (κυρίως από δεξιά) με Μανιάτη, Αμπντούν και Μιραλάς και ο ίλιγγος επισκέφθηκε την άμυνα του Αστέρα. Τα γκολ έμοιαζαν τόσο πιστά μεταξύ τους όμως ο Τσιώλης δεν κατάφερε να βρει γιατρειά στην μανία της κόκκινης επίθεσης.

Ο Μιραλάς ακόμη σκοράρει φτάνοντας στα τέσσερα τέρματα και μία ασίστ. Ο Βέλγος ήταν όλα τα λεφτά σε αυτή την ανατροπή και δικαίως θρονιάστηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ με 18 γκολ, ξεπερνώντας Λέτο και Μήτρογλου που έχουν από 15. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αστέρας δεν μπόρεσε καν να ξεμυτίσει στο δεύτερο μέρος έχοντας ήδη αγγίξει την τελειότητα στα πρώτα 45 λεπτά.

"Βγείτε να σας αποθεώσουμε"

Πάνω από 500 φίλοι του Ολυμπιακού έμειναν για αρκετή ώρα μετά τον αγώνα στην Θύρα 7 και τραγουδούσαν, έχοντας σηκώσει στο πόδι το άδειο «Καραϊσκάκης».

Ζήτησαν με τις φωνές τους επιτακτικά να βγουν οι πρωταθλητές στο γήπεδο για να τους αποθεώσουν. Στις 21.38 οι παίκτες του Ολυμπιακού υπάκουσαν στην απαίτηση τις εξέδρας και βγήκαν στο γήπεδο, γνωρίζοντας την αποθέωση.

pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: