Pages

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ακάλεστη σε γάμο η Ελισάβετ;

Άφωνο έμεινε ένα νιόπαντρο ζευγάρι όταν εκεί που... φωτογραφιζόταν μετά τη λήξη του μυστηρίου, εισήλθε στον χώρο η βασίλισσα ακολουθούμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο.

Η Ελισάβετ ευχήθηκε στο πανευτυχές ζευγάρι, ενώ δεν δίστασε να βγάλει κι αρκετές φωτογραφίες μαζί του για να τους τιμήσει.

Το βασιλικό ζεύγος απολάμβανε δείπνο με 200 τοπικούς εθελοντές σε διπλανό δωμάτιο κι όταν έμαθε για τον γάμο ζήτησε να πεταχτεί να δει τους νιόπαντρους, όπως κι έγινε.

«Ήταν περίεργο ότι ήξερε τα ονόματά μας!» γέλασε η νύφη καθώς η βασίλισσα τους χαιρέτισε λέγοντας «γεια σου John, γεια σου Frances».

Όταν το ζευγάρι είχε κλείσει το δημαρχείο για τον πολιτικό γάμου του, του είχαν πει ότι θα μοιραστούν τον χώρο μ’ έναν VIP. Όταν έμαθαν ότι η βασίλισσα θα βρισκόταν στον ίδιο χώρο μαζί τους, απέστειλαν -με σκοπό αστεϊσμού- πρόσκληση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απ’ όπου τους απεστάλη η ευγενική, αρνητική απάντηση.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της βασίλισσας αποφάσισαν να κάνουν το όνειρο του ζευγαριού πραγματικότητα κι ήρθαν σ’ επαφή με τις δημοτικές αρχές για να οργανώσουν την έκπληξη όπως κι έγινε. «Μόλις τελείωσε ο γάμος, το προσωπικό μας είπε να περιμένουμε λίγο κι αμέσως μετά εμφανίστηκε η βασίλισσα!» αποκάλυψε η νύφη, που πλέον πήρε και την ευχή γης Ελισάβετ για... βίο ανθόσπαρτο.

DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια: