Pages

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σχορτσιανίτης: «Ποιος δεν θέλει να δουλέψει με τον Ομπράντοβιτς»

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης σε συνέντευξή του αποθέωσε τον... Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ αναφέρθηκε και στα ντέρμπι των αιώνιων.

Απόσπασμα από όσα δήλωσε ο Σχορτσιανίτης στο "Βήμα της Κυριακής":

-Θα ήθελες να είχες κάποτε την ευκαιρία να συνεργαστείς με τον κ. Ομπράντοβιτς; Υποθέτουμε ότι αν είχες μαζί σου και τον φίλο σου, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, το σκηνικό θα αποτελούσε ακόμη ισχυρότερο δέλεαρ...

"Ο Ομπράντοβιτς είναι μεγάλος προπονητής, με τον οποίο οι περισσότεροι αθλητές θα ήθελαν να δουλέψουν κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Από την άλλη, όπως είπατε, στον Παναθηναϊκό αγωνίζεται και ο Διαμαντίδης, με τον οποίο έχουμε παίξει μαζί στον Ηρακλή και στην Εθνική. Με δημιουργό τον Μήτσο, ο Σοφοκλής ξεκινούσε πάντα με δέκα πόντους χάρη στις πάσες του. Ως εκεί. Τώρα είναι αντίπαλοί μου στο παρκέ"

-Αλήθεια, δεν σου έχουν λείψει τα ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού;

"Τα παιχνίδια Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού είναι θρυλικά. Δεν γίνεται να υποστηρίξει ένας αθλητής ότι έχει βιώσει την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αν δεν έχει συμμετάσχει σε παιχνίδι των δύο ομάδων. Θυμάμαι ότι η πρώτη εμπειρία μου από ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού καταγράφηκε στην παρθενική χρονιά μου στον Ολυμπιακό. Είχαμε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδος με οπαδούς και από τις δύο πλευρές.

Είχαμε χάσει 30 πόντους, αλλά από ένα σημείο και έπειτα ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι κερκίδες του ΣΕΦ μετατράπηκαν σε εμπόλεμη ζώνη. Το κακό είναι ότι εν έτει 2012 το θέμα της βίας έχει προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο και από υβριστικές συμπεριφορές προς τους παίκτες και τις οικογένειές τους κινδυνεύει πλέον η σωματική τους ακεραιότητα. Πλέον οι χούλιγκαν χτυπούν στο ψαχνό, θέλουν να σε τραυματίσουν, να σου ανοίξουν το κεφάλι. Ε, αυτά τα αίσχη δεν μου έχουν λείψει..."

pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: