Pages

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η Κουτσομπολα!

Καλησπέρα σας φίλοι της Κουτσομπόλας!!!
Σας χαιρετώ μετά από μια βδομάδα απουσίας και σας βάζω αμέσως στο κλίμα του κουτσομπολιού…


Μάχη έγινε σήμερα το πρωί στο Πρωινό mou! Μπηχτές αντάλλαξαν, με αφορμή την... έξοδο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο Γιώργος Λιάγκας με τη Σάσα Σταμάτη… Άρχισε εκείνος λέγοντάς της ότι πριν την πάρουν στο πάνελ δεν την ήξερε κανείς, απάντησε εκείνη «Σήμερα Γιώργο έχεις πολλά νεύρα και λυπάμαι γιατί και μπανάκι έκανες, έμαθα... κάτι άλλο δεν έκανες» και στη συνέχεια έφτασαν να αναλύουν το θέμα γάμος μπλέκοντας και την Σκορδά…

Ας αλλάξουμε όμως θέμα…. Πρεμιέρα είχε την Παρασκευή ο Χρήστος Χολίδης και φυσικά από το μαγαζί δεν έλειπε η αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού… Όπως ήταν φυσικό όλο το βράδυ ο Χρήστος κοιτούσε προς το τραπέζι της και σε κάποια στιγμή δεν δίστασε να την πλησιάσει και να την φιλήσει… (Αχ τι κάνει ο έρωτας!)

Και τώρα θα σας εκπλήξω!!!! Ποια γνωστή τραγουδίστρια διεθνούς φήμης εμφανίστηκε σε εστιατόριο με τις φίλες της έχοντας στάμπα στο μπλουζάκι της τον Justin Bieber? Ο λόγος για την Katy Perry!!! Ας υποθέσουμε ότι είναι μεγάλη φαν! (Μάλλον ο χωρισμός με τον σύζυγό της δεν της έκανε καλό!)

Ας πάμε όμως σε μια άλλη τραγουδίστρια, η οποία το έχει παρακάνει τελευταία με τις πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.. Η Rihanna λοιπόν δήλωσε : «Όσο πιο γυμνή εμφανιζόμουν τόσο καλύτερα αισθανόμουν για το σώμα μου». Τι να πει κανείς…ο καθένας με τα κόμπλεξ του!

Περνάμε σε ένα άλλο θέμα και στον Παναγιώτη Μπουγιούρη που στη συνέντευξή του στο Πρωινό Antenna σήμερα αποκάλυψε πως οι πρώην του κρατάνε ακόμα επαφές με τους γονείς του! Απελευθερωμένα πράγματα….

Θα σας αφήσω λοιπόν με κάτι που πιστεύω σας ενδιαφέρει πάρα πολύ! (πλακίτσα κάνω.. μην νομίζετε ότι είναι σοβαρό το θέμα!) Το πραγματικό όνομα λοιπόν της Ευγενίας Μανωλίδου είναι Ευγενία Καραγιαννίδου και η ίδια είναι 37 χρονών! Έτσι τουλάχιστον δήλωσε η ίδια…

Αυτά λοιπόν για σήμερα!! Τα λέμε την επόμενη Δευτέρα!!!
Φιλιάαααααα

Δεν υπάρχουν σχόλια: