Pages

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αισιοδοξία στην Εθνική για το Euro 2012

«Μπορούμε ψηλά»«Μπορούμε ψηλά»... Με μεγάλη αισιοδοξία για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στην τελική φάση του Euro 2012 συνοδεύτηκε η παρουσία του Κώστα Φορτούνη και του Ορέστη Καρνέζη στην «πρώτη» τους προπόνηση τους με τη «γαλανόλευκη».

«Είμαστε μια καλή και δεμένη ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στο Euro. Νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», σχολίασε ο Κώστας Φορτούνης και συνέχισε…

«Είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία να βρίσκεσαι στην Εθνική ομάδα. Ευχαριστώ τον κ.Σάντος. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα την κλήση. Πριν από την προπόνηση που είπε να μην είπε αγχωμένος», τόνισε και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο καθιέρωσής του…

«Δεν είναι ακατόρθωτη η καθιέρωση, αλλά είναι δύσκολη», σχολίασε.

Ο Ορέστης Καρνέζης ευχαρίστησε τον Σάντος προσθέτοντας… «Πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή. Είναι σημαντικό για έναν παίκτη που προσπαθεί να ξέρει ότι μπορεί να κληθεί στην εθνική ομάδα», τόνισε και συνέχισε για το Euro: «Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία. Να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάμε για το καλύτερο δυνατό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, είπε για το γεγονός ότι έχουν κληθεί αρκετοί τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού στην Εθνική:... «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Ανέκαθεν είχε πολύ καλούς τερματοφύλακες. Όποιος είναι βασικός στον ΠΑΟ βρίσκει θέση στην Εθνική».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: