Pages

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μπόλονι: «Βοηθήσαμε υπερβολικά την Ουντινέζε»

Μπόλονι: «Βοηθήσαμε υπερβολικά την Ουντινέζε»Στεναχωρημένος για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Europa League παρουσιάστηκε ο Λάζλο Μπόλονι... Ο Ρουμάνος τεχνικός επισήμανε την ανωτερότητα της Ουντινέζε, αλλά τόνισε ότι περίμενε μεγαλύτερη αντίσταση από τους ποδοσφαιριστές του κι όχι μια ήττα (3-0) με κάτω τα χέρια. Ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την συνολική πορεία τους στην διοργάνωση και να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του. Επίσης ευχήθηκε καλή τύχη στον Ολυμπιακό που συνεχίζει στον θεσμό. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν προετοιμασμένοι να παίξουμε 90 λεπτά και το ματς τέλειωσε στο πρώτο δεκάλεπτο. Όταν χάνεις με 3-0 συνήθως δεν πρέπει να μιλάς, αλλά αυτό το 3-0 είναι υπερβολικό και άδικο για τους παίκτες μας. Η Ουντινέζε είναι μια ομάδα πιο δυνατή από εμάς, παίζει σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα, αλλά για αυτό το σημερινό παιχνίδι είμαι λυπημένος διότι την βοηθήσαμε υπερβολικά. Τα πρώτα δύο γκολ είναι δικά μας λάθη, ήμασταν απόντες. Οι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν ξέρουν ποιοι είναι. Το τρίτο γκολ είναι μία απόφαση του διαιτητή. Πιστεύω ότι φέτος μάθαμε πολλά, στη διάρκεια της χρονιάς δώσαμε ευχαρίστηση στο σύλλογο και στους φιλάθλους και με δικαιώνει η αντίδραση του κοινού στο τέλος. Τους ευχαριστώ. Έδειξαν και πάλι ότι έχουν μεγάλη καρδιά και είναι δίπλα στο σύλλογο. Θα ήθελα να πω καλή τύχη στον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό για την Ελλάδα να συνεχίσει μία ομάδα στους «16» του Europa League».

Για τα πολλά αβίαστα λάθη: «Δεν είχαμε την κατάλληλη εμπειρία, ποιότητα, υπομονή αυτοσυγκέντρωση ή τον επαγγελματισμό αν θέλετε. Το να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν γίνεται από τη μία χρονιά την άλλη. Χρειάζεται χρόνο. Αν παίζεις στην Ιταλία είναι πιο εύκολο. Αν παίζεις σε μια άλλη χώρα, όπως η Ελλάδα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ματς για να μάθουμε».

Για την τακτική που ακολουθήθηκε στην επίθεση: «Δεν ήταν επιλογή μας. Σήμερα στην επίθεση ήμασταν πιο πειστικοί, αλλά έτσι όπως κύλησε ο αγώνας ήταν δύσκολος να επιστρέψουμε ψυχολογικά στο παιχνίδι.

Για τους εναπομείναντες στόχους: «Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην πρώτη πεντάδα και για να χτίσουμε το μέλλον μας».

Για τους Νιμανί και Αποστολόπουλο: «Έχουν μακρύ δρόμο να διανύσουν».

Για την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια στην Τούμπα: «Είναι πρόβλημα γενικά όταν δεν σκοράρεις. Έχουμε 4-5 επιθετικούς, έξι με τον Παπάζογλου και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Εγώ είμαι χαρούμενος όταν δημιουργούμε ευκαιρίες. Με τον Άρη είχαμε ευκαιρίες. Τι να πω για τις χαμένες ευκαιρίες του Αθανασιάδη; Με την Ουντινέζε σήμερα ίσως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τους Ιταλούς. Το να μπει η μπάλα στα δίχτυα είναι θέμα έμπνευσης, ποιότητες και στιγμής. Εξακολουθούμε τη δουλειά».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: