Pages

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Όπως και κάθε Κυριακή είμαστε να επισημάνουμε τα σημαντικότερα στιγμιότυπα
της εβδομάδας με όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση!
Ξεκινάμε? ;)

Νούμερο 10) Μετά την  "Άχρηστη είδηση" άλλη μία από τις αρχαιότερες στήλες του Blog μας έφτασε στο τέλος της! Μιλάω για "Τα μυστικά μιας μικρής κυρίας" που διαβάζατε(το καλό που σας θέλω) κάθε Πέμπτη!!! Όμως έρχεται μια νέα στήλη! Που θα συνοψίζει τα καλύτερα κουτσομπολιά!!! Stay tunned! Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο twitter εδώ και στο facebook εδώ!

Νούμερο 9) Κια μιας που μίλησα για κουτσομπολιό θυμήθηκα την Ελένη Μενεγάκη και το σχόλιο περί κουτσομπολευτικων εκπομπών! (κουτσομπολίστικες δεν λέγονται?) Θίχτηκαν κάποιες κυρίες που παρουσίαζαν τέτοιες εκπομπές και έριξαν τα πυρά τους εναντίον της σιδηράς κυρίας της τηλεόρασης!  Που ήταν λάθος ρε παιδιά  η Μενέγω?? Πουθενά! Χειρότερη από όλες τις εκπομπές όμως είναι το Made in Star! Πόσο άθλια θέματα παρουσιάζει αυτή η εκπομπή?? Τι νούμερο μπλούζας φοράει η Μαίρη Συνατσάκη? Πόσο ζυγίζει ο Θοδωρής Μαραντίνης? ΕΛΕΟΣ

Νούμερο 8) Μιας και αναφέρθηκα στη σιδηρά κυρία της τηλεόρασης πάμε σε αυτή του κινηματογράφου! Η Meryl Streep σήμερα το βράδυ θα διεκδικήσει το Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "The Iron-Lady"!!! Επίσης θα δούμε αν η ταινία φαινόμενο "The Artist" θα κερδίσει τα Όσκαρ, όπως προμηνύουν τα polls! Όλα αυτά στην 84η λαμπρή απονομή των Όσκαρ που διεξαχθεί απόψε το βράδυ!!!

Νούμερο 7) Είχατε αγωνία για την Eurovision ε? Ε καλά πείτε ναι για τα μάτια του κόσμου! Την Τρίτη στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ θα δημοσιευτούν τα 4 υποψήφια τραγούδια χωρίς να γίνουν γνωστοί οι ερμηνευτές!!! Αν ισχύουν οι φήμες για τα ονόματα που είναι υποψήφια καλύτερα να μην πάμε καθόλου! Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Νούμερο 6) Πάμε να ακούσουμε ένα τραγουδάκι για να χαλαρώσουμε...



Νούμερο 5) Το θέμα συζήτησης των ημερών είναι ο βουλευτής που έβγαλε στο εξωτερικό το 1 εκατομμύριο ευρώ! Λες και είναι  ο μοναδικός! Μια ομάδα βουλευτών μάλιστα απαιτεί να γνωστοποιηθεί το όνομα του βουλευτή! Γιατί κάτι μου λέει ότι πάλι πάνε να καλύψουν κάτι?

Νούμερο 4) Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Αnonymous, η γνωστή ομάδα των χάκερς, απευθύνονται στην Ελλάδα! Μέσα από τα βίντεό τους προκαλούν τον Ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί ενώ παράλληλα απειλεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης! Μάλιστα είχε ακουστεί ότι είχαν μπλοκάρει την ηλεκτρονική σελίδα υπουργείου Αμύνης αλλά αποδείχθηκε ότι αυτό ήταν κατόρθωμα τριών μαθητών Λυκείου!

Νούμερο 3) Αύριο είναι Καθαρά Δευτέρα! Θα πετάξουμε χαρταετό (ούτε καν) θα φάμε λαγάνα (αναγκαστικά) και χαλβά! Σήμερα όμως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα! Κλείνει το Τριώδιο! Βγείτε έξω μικροί μου Καρνάβαλοι! Βγείτε και ξεσαλώστε!!!  Και εγώ τώρα τελειώνω και βγαίνω!

Νούμερο 2) Κόλλημααααααα...


Νούμερο 1) Λέω να μην βγάλω νούμερο ένα σήμερα! Έτσι για αλλαγή! Λέω να μην βρίσω τους πολιτικούς σήμερα! Έτσι για αλλαγή! Τι σου κάνουν οι Απόκριες? 


Εμείς θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή! Καλά να περνάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: