Pages

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κίνδυνος-θάνατος οι κάδοι απορριμάτων!

Λόγω των ισχυρών ανέμων... Λόγω των ισχυρών ανέμων, οι κάδοι που βρίσκονται στην άκρη του οδοστρώματος έχουν μετακινηθεί από τις θέσεις τους και έχουν βρεθεί στο μέσον του δρόμου ακόμη και σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας! Αυτό αναφέρεται σε καταγγελίες αναγνωστών, κάποιοι από τους οποίους έπρεπε να σταθμεύσουν προσωρινά τα αυτοκίνητά τους, να βγουν στο μέσο της λεωφόρου και να σπρώξουν τους μεγάλους κάδους απορριμάτων πίσω στα πεζοδρόμια ή στην άκρη των δρόμων που είναι τοποθετημένοι.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι περισσότερες δημοτικές υπηρεσίες δεν έχουν φροντίσει να αποκαταστήσουν τα προβλήματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι έπειτα από πολλές ώρες που οι άνεμοι πνέουν ισχυροί -σχεδόν θυελλώδεις- οι κάδοι απορριμάτων έχουν μετακινηθεί μέσα στους δρόμους εμποδίζοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Σε κάποιες περιπτώσεις, σύμφωνα με πολίτες που επικοινώνησαν με το protothema.gr, προκλήθηκαν και ατυχήματα αφού οι οδηγοί -λόγω και της χαμηλής ορατότητας που επικρατεί τις νυχτερινές ώρες - δεν κατάφεραν να δουν ή δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τους... κινούμενους λόγω των ανέμων κάδους με αποτέλεσμα να προκληθούν ακόμη και ατυχήματα.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: