Pages

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τα παιδιά του Michael Jackson τιμούν τον πατέρα τους


Τα τρία παιδιά του «βασιλιά» της pop Michael Jackson, Prince, Paris και Blanket, τίμησαν τη μνήμη του πατέρα τους, αφήνοντας αποτυπώματα έξω από το φημισμένο Grauman’s Chinese Theater, στο Χόλιγουντ, την Πέμπτη. Οι Prince, Paris και Blanket, άφησαν τα αποτυπώματα τους στο τσιμέντο, σε έναν φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά που άφησε ο πατέρας τους στον χώρο της μουσικής. «Αυτό είναι το βραβείο για τα επιτεύγματα του. Αυτό προσπαθούσε να επιτύχει, και αυτό του δίνουμε τώρα», ανέφερε ο 14χρονος Prince μιλώντας στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για την τελετή. 
Τα τρία παιδιά του Michael Jackson άφησαν αποτυπώματα στο τσιμέντο χρησιμοποιώντας ένα από τα γάντια-σήμα κατατεθέν του Jackson καθώς και ένα ζευγάρι από τα παπούτσια που φορούσε για να χορέψει. Πρόσθεσαν έπειτα στο υγρό τσιμέντο και τα δικά τους αποτυπώματα.
Τα τρία παιδιά συνόδευαν η μητέρα του M. Jackson Katherine και τα αδέλφια του Tito και Jackie. Ακόμη, το παρών έδωσαν στην τελετή ο Justin Bieber, ο Chris Tucker, ο Smokey Robinson και ο Quincy Jones. Μάλιστα, ο Justin Bieber τραγούδησε το “Rockin’ Robin”, τραγούδι που ερμήνευσε ο Michael Jackson το 1972. 

ant1online

Δεν υπάρχουν σχόλια: