Pages

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012



Έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Demi Moore βρίσκεται η κόρη της, Rumer Willis, φανερά ανήσυχη. Η κοπέλα δεν έχει αφήσει το πλευρό της μητέρας της, μάλιστα εθεάθη να περπατά νευρικά καπνίζοντας και μιλώντας στο κινητό της.

Σύμφωνα με πηγές, όπως δημοσιεύει η New York Post, η Rummer επικοινώνησε ακρετές φορές με τον Ashton Kutcher και ζήτησε τη βοήθειά του, ώστε να συνεφέρει τη μητέρα της. Όπως αναφέρει πηγή στο HollywoodLife.com, η Rumer είναι συγκλονισμένη από την κατάσταση της μητέρας της και ανησυχεί πολύ βλέποντας την Demi να καταρρέει. Τηλεφώνησε στον Αshton δεκάδες φορές και είτε δεν μπόρεσε να τον βρει είτε της έλεγε ότι θα βοηθήσει, αλλά τελικά δεν έκανε κάτι.

Ωστόσο, η Rumer έχει εκφράσει την ανησυχία της βδομάδες πριν από το περιστατικό καθώς τελευταία η μητέρα της είχε γίνει μόνιμη συνοδός της κόρης της στις νυχτερινές εξόδους, χορεύοντας, φλερτάροντας και πίνοντας... ενεργειακό ποτό! Στις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στα Turks and Caicos. Εκεί σε μπαρ, «η Demi χόρευε σαν τρελή, δεν φερόταν σαν μαμά... ήταν άγριο!» ανέφερε πηγή και πρόσθεσε ότι «η Rumer φαινόταν κατατρομαγμένη και πολύ ντροπιασμένη. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό».

Πρόσφατα, στις 11 Ιανουαρίου, οι δυο τους αποφάσισαν να διασκεδάσουν άλλο ένα βράδυ μαζί. «Αρχικά η Moore ήταν κλεισμένη στον εαυτό της αλλά μετά άρχισε να χαλαρώνει και η διάθεσή της έφτιαξε. Φαινόταν πολύ χαρούμενη που έβγαινε με φίλους της κόρης της», ανέφερε πηγή στο περιοδικό People.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Moore απέφυγε το αλκοόλ αλλά έπινε ενεργειακό ποτό και στη συνέχεια άρχισε να φλερτάρει με τον ηθοποιό Ryan Rottman του «90210», όπου η κόρη της είχε κάνει γκεστ εμφάνιση. «Η Moore έβρισκε τρόπους να τον αγγίζει όλο το βράδυ, ενώ κάποια στιγμή που εκείνος στεκόταν μπροστά της, του χούφτωσε τον πισινό. Όταν ξεκουμπώθηκε το πουκάμισό του εκείνη έχωσε το χέρι της μέσα και έπαιζε με το μπούστο του», πρόσθεσε η πηγή. 

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: