Pages

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η άχρηστη είδηση!

Μπορεί έξω να χιονίζει, μπορεί να κάνει κρύο... Όμως η "Άχρηστη είδηση" είναι εδώ με χαρά και μπρίο! Τις καλησπέρες μου σε όλους τους αναγνώστες για ακόμα μία Τρίτη είναι εδώ για να κάψουν κι άλλο τα εγκεφαλικά τους κύτταρα!!! Οκ παραδεχτείτε το, δεν σας έχει δει γιατρός ακόμα, έτσι? Φανταστείτε εγώ που τα γράφω!!! Τι να πει κανείς? τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάει η τέχνη, γιατί περί τέχνης πρόκειται κυρίες και κύριοι! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν για να πάρετε τη δόση σας μικρά μου εθισμένα στρατιωτάκια! (καλά ντε υπερβάλλω...)

Πραγματικά δεν ήξερα ότι ακόμα υπάρχουν! Ποτέ δεν κατάλαβα και τον λόγο δημιουργίας τους... Κάτι σαν τη φυσική, τα λατινικά, κάπως έτσι... Μιλάω για τα μονόλεπτα! Είχα καιρό να τα δω, όλο δίλεπτα έβλεπα μέχρι που διάβασα την ακόλουθη είδηση και άλλαξε η άποψή μου για αυτά! Η συνολική αξία όλων των μονόλεπτων που κυκλοφορούν είναι 157 εκατομμύρια ευρώ... Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να ψάχνω και ήδη έχω μαζέψει 11 κέρματα!!! Είμαι σε καλό δρόμο...

Πόσες φορές έχουμε εντυπωσιαστεί από τα παράξενα της φύσης και των ζώων? Άπειρες... Εγώ όμως εντυπωσιάστηκα με τον άνθρωπο! Το παγκόσμιο ρεκόρ ποδηλατοδρομίας με την όπισθεν και ταυτόχρονο παίξιμο του βιολιού είναι 60,45 χλμ. Έγινε σε 5 ώρες και 9 λεπτά. Πόσο ψυχανώμαλος πρέπει να είναι κάποιος για να σκεφτεί αυτό το "άθλημα"? Πόσο περισσότερο μάλιστα για να το κάνει? Δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί ο αριθμός εγκεφαλικών κυττάρων που μου απομένουν κυμαίνεται σε πολικές τιμές!


Η γυναίκα είναι ένα πανούργο και πονηρό πλάσμα! Επίσης είναι γνωστό πως οι Κινέζοι είναι μπροστά, πολύ πιο μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο! Φαντάσου τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα Κινέζα!!!Οι Κινέζοι σου λέει γιορτάζουν τα γενέθλια τους κάθε 10 χρόνια!!! Δεν υπάρχεις πιο εύκολος τρόπος για μια γυναίκα να κρύβει χρόνια!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ??


Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος του σπιτιού σου? Εκτός από το ψυγείο?? Μα φυσικά η τουαλέτα!!!Μέσα στην τουαλέτα οι άνθωποι περνούν ώρες χαλάρωσης, ξεκούρασης, απόλαυσης, ανακούφισης (με το συμπάθιο μαντάμ!). Κάθε μέσος άνθρωπος (όπως είπαμε την προηγούμενη φορά εσύ δεν είσαι μέσος γιατί δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό, δεν είσαι Κινέζος και δεν είσαι 25 χρόνων, δεν έχει το πακέτο ρε παιδί μου) περνάει 3 χρόνια στην τουαλέτα συνολικά (μην παρεξηγηθώ...).


Μεγαλύτερη παγίδα από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης δεν υπάρχουν! Πόσες φορές σου έτυχε να κολλήσει η σοκολάτα και να σου "φάει" τα λεφτά? ΠΟΛΛΕΣ!!! Αυτή είναι η στιγμή που ξεκινάς να χτυπάς το μηχάνημα για να πέσει η σοκολάτα! Φαίνεται κάθε χρόνο περίπου δέκα άτομα δεν συγκρατούνται και χτυπάνε το μηχάνημα με το κεφάλι και από τα συνεχόμενα χτυπήματα... Πάρ'τους κάτω! Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε! Τουλάχιστον πέφτουν μαχόμενοι για τα δικαιώματα τους!!!


Κρίμα... Μα να μην έχω διαβάσει αυτή την είδηση πριν τα Χριστούγεννα? Κρίμα... Στο Βέλγιο την Παραμονή Χριστουγέννων τα παιδιά πετάνε μπανάνες στους αστυνομικούς! Οκ άμα πέσει και καμιά πέτρα μαζί ποιος θα το καταλάβει μωρέ? Το κακό όμως είναι ότι την επόμενη μέρα γίνεται το αντίστροφο! Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι! Δεν ντρέπεστε? Να πετάτε μπανάνες στα μικρά και αθώα παιδιά? Ίνα που οδεύομεν???? (Το έχω και το αρχαίο ;Ρ)


Και πάμε να δούμε και μερικές σύντομες άχρηστες (πάντα) ειδήσεις:


-Οι ψύλλοι μπορούν πηδήξουν 350 φορές το μήκος του σώματός τους. Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου! (Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα!!! Εύκολο μου φαίνεται, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το κάνει! Αρκεί να είναι Έλληνας και μεθυσμένος)


-Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεΐνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί. (Πρώτη ώρα και έχετε άλγεβρα, αρχαία, φυσική, χημεία, βιολογία, έκθεση, ιστορία ή λογοτεχνία και θέλετε να πιείτε καφέ για να ανοίξει το μάτι [ο ύπνος δεν είναι επιλογή]. Εγώ θα προτείνω το γέλιο!!! Πολύ καλύτερο, οικονομικό και γρήγορο!).

-Η πιο σύντομη νίκη σε μια παρτίδα σκάκι γίνεται με δύο μόνο κινήσεις. ( Ο Chuck Norris μπορεί και με μία!!)

Οκ αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα κάψατε σήμερα! Πηγαίνετε να φορτιστείτε για να είστε έτοιμοι την επόμενη Τρίτη! Ακολουθήστε μας στο twitter εδώ και στο facebook εδώ! Μην χάσετε αύριο το "Alexart.com"!!! Εμείς τα λέμε ξανά την Κυριακή με τον "Εβδομαδιαίο Απολογισμό"!!!

Και να θυμάστε πως καθημερινά μαθαίνουμε πολλά πράγματα... Τα χρειαζόμαστε όμως όλα??

Δεν υπάρχουν σχόλια: