Pages

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Και μπορεί η εβδομάδα αυτή να ήταν τρανό παράδειγμα του ότι το 2012 θα είναι η χειρότερη χρονιά
ο "Εβδομαδιαίος Απολογισμός" είναι πιστός στο ραντεβού του!
Πάμε γρήγορα να διαβάσουμε τις εξελίξεις της
εβδομάδας που μας πέρασε...

Νούμερο 10) Η αγωνία ολόκληρου του ελληνικού λαού δεν έχει τελειωμό! Όχι δεν είναι για τα νέα οικονομικά μέτρα, ούτε για το αν θα πτωχεύσουμε, ούτε καν αν θα έχουμε φαγητό αύριο!!!! Το ελληνικό έθνος αγωνιά για την πορεία της Ρίας Αντωνίου στο Dancing With The Stars της Ιταλίας! Ήρθε η ώρα να σας καθησυχάσω... Η Ρία παρέμεινε για μία ακόμη εβδομάδα στo show!!! Μπορείτε να κοιμηθείτε τώρα!

Νούμερο 9) Ήταν να μην ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 να βάζει ελληνικές σειρές!!! Καλά ας μην υπερβάλουμε! Έβγαλε ακόμη μία, καθημερινή αυτή τη φορά!!! Το "Είναι Στιγμές" έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα και παρά τις προσδοκίες των υπεύθυνων του καναλιού ούτε στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να επικρατήσει της καθημερινής σειράς του ΜΕGA! Η σειρά ακολούθησε πτωτική πορεία μέχρι το τέλος της εβδομάδας με το μ.ο. να είναι 25% περίπου! Αντίθετα τα "Κλεμμένα όνειρα" απογειώθηκαν με νούμερα της τάξης του 38%! Παρόλα αυτά είναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα!

Νούμερο 8)  Όλοι μιλούν για τις εκλογές που πλησιάζουν και παρόλα αυτά εκλογές δεν βλέπουμε! Καλύτερα για το ΠΑΣΟΚ το οποίο σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι 5ο κόμμα πίσω από Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Αριστερά (που είναι 2ο!!!), ΚΚΕ και Λάος...Θα φάνε μεγάλη πατάτα (για να μην πω τίποτα άλλο) στις επόμενες εκλογές!!! Λέτε να είναι και εκτός Βουλής? Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!!!

Νούμερο7) Την Τετάρτη το βράδυ η Κύπρος επέλεξε το τραγούδι που θα τραγουδήσει η Ήβη Αδάμου στο Μπακού τον Μάιο! Το τραγούδι είναι το LaLaLove το οποίο επέλεξαν ομόφωνα κριτική επιτροπή και κοινό! Η Κύπρος είναι έτοιμη! Εμείς ούτε ονόματα δεν έχουμε ανακοινώσει!!! Ένα καλό νέο είναι ότι Ελλάδα και Κύπρος θα διαγωνιστούν μαζί στον 1ο ημιτελικό στις 22 Μαΐου πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να αλληλοψηφιστούμε!

Νούμερο 6)  Πάμε να ακούσουμε το τραγούδι της Ήβης...


Νούμερο 5) 3 μήνες τώρα ακούγαμε ότι το Dancing on ice θα φορεθεί πολύ! Αν αναλογιστούμε τα νούμερα τηλεθέασης θα λέγαμε το αντίθετο καθώς μόνος στην πρεμιέρα και στο φινάλε ήταν ικανοποιητικά! Anyway το show τελείωσε την προηγούμενη Κυριακή με άνετη νίκη της Ιωάννας Πηλιχού! Η νίκη φαινόταν από πολύ νωρίς αλλά τέσπα! Μια ΘΕΑ Έλενα Παπαρίζου το έσωσε, που την είδαμε και σε ρόλο παρουσιάστριας!!! Δεν νομίζω να ξαναχορέψουμε στον πάγο του χρόνου! Θα δούμε...

Νούμερο 4) Χθες το βράδυ έγιναν στην Γαλλία τα Energy Music Awards 2012!!! Μεγάλοι νικητές φυσικά η Adele, LMFAO, Rihanna, Justin Bieber και Shakira!!! Κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχαμε και live εμφανίσεις από David Guetta & Emily Sande, M.Pokkora, Shakira, Mika, LMFAO, Coldplay, Pitbull, Shy'm, Christopher Mae, Mylene Farmer, Elisa Tovati & Tom Dice (τον θυμάστε από την Eurovision 2010, συμμετοχή του Βελγίου), Calogero, Nolwenn & Seal, Mickael Miro, Johnny Hallyday, Paris-Africa και 1789.

Νούμερο 3) Και περνάμε στο πολυαγαπημένο Glee, τη σειρά φαινόμενο!!! Έχει γίνει επιτυχία παγκοσμίως ενώ όποιο τραγούδι πουν στη σειρά σκαρφαλώνει στην κορυφή των charts!!! To επόμενο επεισόδιο είναι αφιέρωμα στον Βασιλιά της Ρop Michael Jackson!!! Το επεισόδιο όπως μας λένε από το κανάλι FOX θα είναι επικό! Διαβάστε περισσότερα αύριο στο "Usa TV"!!!!

Νούμερο 2) Και πάμε να ακούσουμε μια επιτυχημένη διασκευή του Glee!!!


Νούμερο 1) Ορίστηκε η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες εξετάσεις φέτος!!! Στις 21 Μαΐου οι μαθητές ξεκινάνε με το πρώτο μάθημα, την έκθεση, για να αποδείξουν ότι εργάστηκαν σκληρά όλον αυτό τον καιρό!!! Τελικά πιο γρήγορα βγήκαν οι ημερομηνίες των Πανελληνίων παρά μοιράστηκαν τα βιβλία στους μαθητές!! (ΤΡΑΓΙΚΟ)

Αυτά από εμένα για σήμερα! Θα τα πούμε την Τρίτη με την "Άχρηστη είδηση"!!!!  Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο twitter εδώ και στο facebook εδώ! Καληνύχτα!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: