Pages

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Διπλά "πλατινένιος" ο Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήρθε για να μείνει... Ο τελευταίος του δίσκος που κατάφερε να γίνει διπλά πλατινένιος σε μία εποχή που το ελληνικό τραγούδι γνωρίζει κρίση όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου παρουσία του μεγάλου τραγουδιστή Γιάννη Πάριου έγινε η απονομή της διπλής πλατίνας.
Το αγαπημένο στέκι της νεολαίας ήταν ασφυκτικά γεμάτο πολύ πριν φτάσει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο νεαρός τραγουδιστής συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την παρουσία του Γιάννη Πάριου τον οποίο και ευχαρίστησε για τη στήριξή του και τον αποκάλεσε «καλλιτεχνικό του πατέρα».
Εκεί βρέθηκε η συνεργάτιδά του αυτή τη σεζόν στην πίστα Έλλη Κοκκίνου, αλλά και η Μαρία Σταματέρη. Το παρών έδωσαν ο Γιώργος Καμπάνης – ο οποίος έχει γράψει δύο τραγούδια στο CD του Νίκου Οικονομόπουλου με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η Σάννυ Μπαλτζή, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Γιώργος Σατσίδης και πολλοί ακόμα.


Κατά τη διάρκεια της απονομής ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε ολόψυχα τον κόσμο που «τον στηρίζει», όπως χαρακτηριστικά είπε και συμπλήρωσε πως επειδή δεν τα πάει καλά με τα λόγια προτιμά να μιλάει με τα τραγούδια του!




real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: