Pages

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Επιστροφές με… ευχές στην ΑΕΚ

Επιστροφές με… ευχές στην ΑΕΚΤην τιμητική του είχε σήμερα ο Νίκος Γεωργέας στην προπόνηση. Το ποδοσφαιρικό τμήμα γνώριζε ότι ο Γεωργέας έχει τα γενέθλιά του και για αυτό τον λόγο του έφεραν μία τούρτα για να του ευχηθούν.

Ο έμπειρος αμυντικός έκλεισε τα 35 του χρόνια και στήθηκε μία μικρή γιορτή στα αποδυτήρια της «Ένωσης» στα Σπάτα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τετραήμερο ρεπό που πήραν από τον Νίκο Κωστένογλου και ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον αγώνα (03/01) με τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Φαμπιάν Βάργκας, Νίκος Καράμπελας, Χοσέ Κάρλος, Χουάν Κάλα, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό και έχουν πάρει μία μέρα επιπλέον από τον 41χρονο προπονητή.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, δεν προπονήθηκε ο Σάββας Γκέντσογλου λόγω οδοντιατρικού προβλήματος.

Ο Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, και ο Νίκος Εγγλέζου δούλεψαν στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση στις 10.00 και στις 17.00.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: