Pages

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Την κυβέρνηση την ενδιαφέρει μόνο η παράταση...»

Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα... «Το μόνο που απασχολεί την κυβέρνηση είναι πώς θα παρατείνει για λίγο ακόμα το βίο της προκειμένου να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο και δεν ασχολείται με το πώς θα αντιμετωπιστεί η κρίση», τόνισε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψη του στο Πολυιατρείο Αθήνας των Γιατρών του Κόσμου.

«Ευτυχώς όμως υπάρχουν πολίτες», συμπλήρωσε, και συνέχισε λέγοντας «Ευτυχώς υπάρχει αυτό το βουβό κύμα αλληλεγγύης. Οι Γιατροί του Κόσμου σχεδόν το σύνολο των δραστηριοτήτων τους πια δεν είναι στις χώρες της Αφρικής και της Ασίας, αλλά είναι στην Ελλάδα. Η δράση τους είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στηρίζεται όμως στην προσπάθεια και τη συνδρομή των απλών συμπολιτών μας που έρχονται καθημερινά εδώ και στα άλλα πολυιατρεία σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας από τρόφιμα έως φάρμακα αλλά και την ίδια την προσωπική τους εργασία.

Αυτό το οποίο ζούμε δεν είναι μια οικονομική κρίση. Είναι μια κρίση ανθρωπιστική. Και όσοι αποφάσισαν να μας οδηγήσουν με ταχύτατους ρυθμούς σ΄ αυτή την κρίση, να οδηγήσουν την κοινωνία στην κόλαση, δεν ασχολούνται καν με το πώς θα προσφέρουν στοιχειώδεις παροχές αλληλεγγύης απέναντι στους πολίτες που είναι χιλιάδες και το έχουν ανάγκη. Η κοινωνία πέφτει με μεγάλη ταχύτητα, είναι σε ελεύθερη πτώση χωρίς κανένα δίχτυ προστασίας".

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: