Pages

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Όσα αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο

Πρώτος καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου, στο προτελευταίο «Βράδυ» της χρονιάς, ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος.... Η συζήτηση ξεκίνησε με τον γνωστό παρουσιαστή να αποκαλύπτει πως εργάζεται στην τηλεόραση 19 ολόκληρα χρόνια, γεγονός που δεν τον προβληματίζει, επειδή: «Ξαναμηδενίζουμε. Πάμε πάλι από την αρχή», ενώ πρόσθεσε: «Η τηλεόραση είναι “ό,τι πρέπει” πλέον. Όλα τα άλλα έχουν διαλυθεί και η τηλεόραση είναι καταφύγιο». Μάλιστα, χωρίς να ξεχνά την αγάπη που τρέφει στο "ωραίο φύλο", ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» επεσήμανε: «Αν δεις τις διάφορες εκπομπές που έχουν κοινό, εσύ έχεις το πιο καλοντυμένο».
Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος παρομοίασε τον Χρήστο Φερεντίνο με τον ρόλο που υποδύθηκε ο Χάρισον Φόρντ στην ταινία «Πρωινό ξύπνημα», όταν όντας επί χρόνια ρεπόρτερ κλήθηκε να παρουσιάσει μια πρωινή εκπομπή –χωρίς να έχει ιδέα από lifestyle θεματολογία- κάνοντας μεγάλη επιτυχία, ο ίδιος απάντησε: «Για το πρώτο κομμάτι μοιάζουμε ναι, για τη μεγάλη επιτυχία δεν ξέρω», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το πρωινό ξύπνημα με ανησυχούσε πολύ. Δεν είμαι του προγράμματος, γι αυτό μπήκα στην τηλεόραση. Στο πρωινό ακολουθείς μια άλλη διαδικασία, είσαι συνεπής. Αλλά αυτό σου παρέχει μια άλλη ευχαρίστηση, το πρωινό έχει διαύγεια. […] Στην αρχή τα θέματα ήταν λίγο εξωγήινα, αλλά τώρα ξέρω, δεν έχω πρόβλημα, ρώτα με!»

Για τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: «Πάει καλά το πράγμα. Το λέω κυριολεκτικά, κάθε μέρα γνωριζόμαστε. Το προξενιό με τη Σίσσυ έγινε δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Από τον Μάρτη το συζητάγαμε με το κανάλι και τον Σεπτέμβρη και οι δύο πλευρές είπαμε “άντε πάμε”. Είχε συζητήσει και η Σίσσυ εν τω μεταξύ», ενώ παραδέχτηκε: «Ξεκινήσαμε σχεδόν με μισή πρόβα, η οποία ήταν απογοητευτική κιόλας».

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής παραδέχτηκε πως θεωρεί έναν «βλάκα» πιο επικίνδυνο εχθρό από έναν «έξυπνο», αλλά και ότι έχει χάσει φιλίες λόγω της δημοσιότητας που προέκυψε από το επάγγελμά του: «Έχω μετανιώσει για φιλίες που έχω χάσει. Ίσως για τον δρόμο της δημοσιότητας που μπήκα». Αισθάνθηκε όμως ότι την «ψώνισε» ποτέ; «Θυμάμαι τον εαυτό μου να νευριάζει εύκολα, να μιλάει άσχημα σε συνεργάτες του. Και είναι απαράδεκτο αυτό. Έχω δει ότι ειδικά σε θυμό δεν πρέπει να αντιδράς, πρέπει να το αφήνει να φεύγει. […] Ευτυχώς σε μένα δεν ήταν σε μεγάλο βαθμό. Είχα πάντα μια αίσθηση σαν ταπεινότητας, δεν ξεχνάω αυτό που ήμουν. Πάντα είμαι μέσα μου ο τυπάκος της πλατείας Εξαρχίων».

Όσο για το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά είπε: «Είναι μια χαρά παιδιά, είναι μια ωραία παρέα» ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκαν ποτέ να παρουσιάσει το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τη σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου, για την οποία ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε αρκετά κολακευτικά σχόλια, αναφερόμενος στη θεατρική παράσταση "Ο παπούς έχει πίεση" που συμμετέχει. Στα σχόλια αυτά, ο Χρήστος Φερεντίνος απάντησε: «Ξέρεις πότε το χαίρεσαι περισσότερο; Όταν το χαίρονται και οι άλλοι».

Ο ίδιος θεωρεί πιο σημαντικά τα πολιτικά θέματα από τα lifestyle; «Η ίδια η πληροφορία δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πώς θα το φιλτράρεις. Τα πολιτικά θέματα είναι λόγος για να “τα ρίξεις”. […] Ένα θέμα που έπρεπε να συζητηθεί περισσότερο ήταν αυτό που είπε ο Γιλμάζ, ότι το 1997 βάζανε φωτιές». Επίσης, σχολιάζοντας την οικονομική κρίση και σχετικά με το αν έχει κάνει περικοπές στις διασκεδάσεις του είπε: «Γενικότερα είναι κάτι που συμβαίνει στην παρέα μου. Μαζευόμαστε σε σπίτια τελευταία! Είναι το ωραίο της εποχής, σε κάθε κίνδυνο συμβαίνει αυτό. […] Τώρα με την κρίση φεύγουν φίλοι μας για το εξωτερικό και έχουμε αφορμές να κάνουμε ταξίδια».

Όσο για τη σχέση του με τη γυναίκα του, και σχολιάζοντας το γνωμικό που θέλει κάποιες γυναίκες να παίρνουν τους συζύγους τους «σκύλους δρόμου» και να τους κάνουν «σκύλους καναπέ», ο ίδιος είπε: «Η δικιά μου δεν μπήκε σε ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε πότε του δρόμου και πότε του καναπέ».

Τέλος, χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπαδάκη «μαέστρο» εν ώρα εκπομπής, ενώ βγήκε νικητής στο κουίζ με τις lifestyle ερωτήσεις που του έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Σχετικά με τα σχόλια που τον κατηγορούσαν ότι αντιγράφει τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς στη στήλη της μαγειρικής πηγαίνει πάνω από τις κατσαρόλες και δοκιμάζει τα φαγητά, ο ίδιος απάντησε: «Πάντα το έκανα αυτό. Όπου βλέπω κατσαρόλα, τρέχω! Κατοχικό σύνδρομο».

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: