Pages

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ρέντναπ: «Νίκη με ΠΑΟΚ, έστω και με αλλαγές»

Ρέντναπ: «Νίκη με ΠΑΟΚ, έστω και με αλλαγές»Μονόδρομο αποτελεί για την Τότεναμ η νίκη επί του ΠΑΟΚ, προκειμένου να... μη φτάσει να διεκδικεί την πρόκριση στους «32» του Europa League στην τελευταία αγωνιστική, όπως δήλωσε ο Χάρι Ρέντναπ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα, ενώ προανήγγειλε και πάλι πολλές αλλαγές.

«Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη Σάμροκ, αύριο η Ρούμπιν λογικά θα την κερδίσει και εμείς πρέπει να πάρουμε και τους τρεις πόντους. Δε θέλουμε να αφήσουμε την πρόκριση για το τελευταίο παιχνίδι», δήλωσε.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, τα «σπιρούνια» γλίτωσαν την ήττα (0-0). «Θυμάμαι την ατμόσφαιρα που ήταν εκπληκτική. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας πλάνο και σχέδιο. Είναι δύσκολο παιχνίδι αύριο, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που οφείλουμε, δηλαδή το δικό μας σχέδιο και τη νίκη», τόνισε.

Στην Τούμπα οι Λονδρέζοι είχαν παραταχθεί με πολλές αλλαγές. Ερωτηθείς ο Χάρι Ρέντναπ αν θα επαναλάβει κάτι τέτοιο, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του λόγω της εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Αν μπορούσα θα έκανα πάλι 11 αλλαγές. Επειδή έχουμε τους τραυματισμούς του Παβλιουτσένκο και του Ντος Σάντος θα αναγκαστώ να βάλω δύο παίκτες που αγωνίστηκαν το Σάββατο. Πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και αν μπορούσα να αλλάξω 11 παίκτες θα το έκανα. Σίγουρα αύριο, παρόλο που θα κάνουμε πολλές αλλαγές, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι το μυστικό, ότι όλοι οι παίκτες συνεισφέρουν το ίδιο».

Μπορεί η Τότεναμ να μπει σφήνα για τον τίτλο ανάμεσα στις ομάδες του Μάντσεστερ; ««Ως τώρα πηγαίνουμε πολύ καλά. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός φέτος με 6-7 ομάδες. Εμείς είμαστε καλή ομάδα, γρήγορη, νέα και έχουμε πείρα στις θέσεις που πρέπει. Δεν είναι αδύνατο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με τη φόρμα που έχουμε».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην είδηση της αυτοκτονίας του Γκάρι Σπιντ, που έχει σοκάρει τη βρετανική κοινή γνώμη. «Ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους. Το έμαθα την Κυριακή το πρωί και δε μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Πριν μερικές εβδομάδες τον είχα δει σε ένα γκαλά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Και στο παιχνίδι και στο πάρτι περάσαμε καταπληκτικά. Έπαιξε κιόλας και έτρεχε σαν 20χρονος. Ήταν φανταστικό άτομο και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: