Pages

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πατέρας έβαλε το τρίχρονο παιδί του στο πλυντήριο

Πατέρας έβαλε το τρίχρονο παιδί του στο πλυντήριοΣοκ στην κοινή γνώμη της Γαλλίας έχει ... προκαλέσει το απίστευτο έγκλημα που διέπραξε πατέρας, ο οποίος σκότωσε το 3χρονο παιδί του βάζοντάς το στο πλυντήριο.
Ο πατέρας υποτίθεται πως έτσι θα τιμωρούσε τον μικρό Μπαστιέν για αταξία που έκανε στο σχολείο, πιθανώς επειδή πέταξε στην τουαλέτα την ζωγραφιά ενός συμμαθητή του! Όταν η μητέρα του, η Σαρλέν, τον πήρε στα χέρια της, ο μικρός είχε ήδη ξεψυχήσει.
Στη συνέχεια η μητέρα πήγε το παιδί στη γειτόνισσά της Αλίς, λέγοντας ψέματα πως ο μικρός έπεσε από τη σκάλα.
«Τον πήρα στην αγκαλιά μου, ήταν σαν διαλυμένη κούκλα. Αισθάνθηκα τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του. Η μητέρα του δεν κουνιόταν…δεν καταλάβαινε ότι (ο μικρός) είχε πεθάνει» διηγείται συγκλονισμένη η γειτόνισσα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien, την αλήθεια αποκάλυψε η 5χρονη αδελφή του μικρού Μπαστιέν, η οποία είπε στους γείτονες πως το περιστατικό είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν.
Οι γείτονες θυμούνται ότι ο 33χρονος άνδρας αντιμετώπιζε τον Μπαστιέν ως ανεπιθύμητο από όταν ήταν βρέφος, χωρίς να διστάζει π.χ. να τον αφήνει μόνο του στο περβάζι του παραθύρου. Και οι δύο γονείς έχουν συλληφθεί και κρατούνται από την εισαγγελία της περιοχής.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: