Pages

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Μετράει τους… διαθέσιμους ο Βαλβέρδε!

Παιδιά, να μετρηθούμε…Έχει χάσει το λογαριασμό ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού... Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, που μετά την ήττα-σοκ στην Τρίπολη στρέφει την προσοχή της στον εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (19:00), ο Βάσκος τεχνικός άρχισε την καταμέτρηση διαθέσιμων και μη παικτών… 

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Φραν Γέστε προπονήθηκαν κανονικά και πιθανώς να επανακάμψουν μετά την απουσία τους από το χθεσινό ματς. Αντίθετα, εκτός είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ που άρχισε θεραπεία μετά το τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό, ο Πάμπλο Ορμπάιθ που κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Ζαν Μακούν που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ο Λιούμπομιρ Φέισα και ο Τάσος Παπάζογλου.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς, όπως ο Ράφικ Τζεμπούρ. Οι πρωταθλητές θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Έξι κάρτες έχει αντικρίσει ο Κέβιν Μιραλάς και αν δεχθεί άλλη μία θα αναγκαστεί να απουσιάσει από δύο αγώνες του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, ο Φρανσουά Μοντέστο, ο Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκονται στο όριο των τριών κίτρινων καρτών και αν συμπληρώσουν τέσσερις θα απουσιάσουν σε ένα ματς.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: