Pages

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τα 7 πιο βρόμικα πράγματα που θα αγγίξετε σήμερα

Τα μικρόβια βρίσκονται παντού! Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με μικρόβια! Εκατομμύρια μικρόβια! Αυτά είναι τα πιο βρόμικα πράγματα που θα αγγίξετε σήμερα, ή το έχετε ήδη κάνει, οπότε πλύνετε τα χέρια σας...

Άπλυτα φρούτα και λαχανικά

Η υγρασία στα ψυγεία για τα φρούτα και τα λαχανικά είναι απαραίτητη για να δαιτηρηθούν φρέσκα, όμως είναι το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν μικροοργανισμοί! Προσθέστε και τα μικρόβια του χώρου και των ανθρώπων που τα αγγίζουν μέχρι να επιλέξουν ποια θα πάρουν και έχετε το τέλειο περιβάλλον για μικρόβια.

Η αντλία σαπουνιού στις δημόσιες τουαλέτες

Η αντλία του σαπουνιού χρησιμοποιείται αμέσως αφού έχουμε αγγίξει τα πιο μολυσμένα σημεία - τουαλέτα, πόρτα, καζανάκι. Πλύντε καλά τα χέρια σας!

Τα κουμπιά του ασανσέρ

Μέσα σε ένα ασανσέρ μπαινοβγαίνουν άνθρωποι που βήχουν ή φτερνίζονται και χρησιμοποίησαν ακόμη και την τουαλέτα πριν μπουν στο ασανσέρ και πατήσουν τα κουμπιά, τα οποία θα πατήσετε κι εσείς σε λίγο.

Το πληκτρολόγιο του ATM

Για τους ίδιους λόγους... χιλιάδες άνθρωποι ακούμπησαν τα ίδια κουμπιά. Η καλύτερη γραμμή άμυνας; Χρησιμοποιήστε το αδρανές χέρι σας (αν είστε δεξιόχειρας χρησιμοποιήστε το αριστερό και το αντίστροφο) για να πληκτρολογήσετε. Αργότερα θα δείτε πως αν αγγίξετε το πρόσωπό σας θα το κάνετε με το άλλο χέρι, το καθαρό!

Τα κουμπιά του φούρνου μικροκυμάτων στο γραφείο

Οι κοινόχρηστοι φούρνοι μικροκυμάτων είναι βρώμικοι και το σαπούνι δεν καθαρίζει τα ζωικά λιπαρά και τα μικρόβια. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα χέρια σας αμέσως μετά το ζέσταμα του φαγητού σας.

Xρήματα

Δεν ξέρετε από ποιους πέρασε το χαρτονόμισμα που κρατάτε στα χέρια σας, αν έπεσε κάτω και πού!

Καροτσάκι σούπερ μάρκετ

Κάθε μέρα χιλιάδες χέρια πιάνουν τις λαβές του, οι οποίες φυσικά δεν πλένονται ποτέ.
akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: