Pages

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Νέο «πάρτι» στο Λονδίνο η Λίβερπουλ - Νίκη με 2-0 απέναντι στην Τσέλσι

Νέο «πάρτι» στο Λονδίνο η Λίβερπουλ - Νίκη με 2-0 απέναντι στην ΤσέλσιΗ Λίβερπουλ νίκησε (0-2) για δεύτερη φορά μέσα σε 9 μέρες την Τσέλσι μέσα στο "Στάμφορντ Μπριντζ" και πέρασε στα ημιτελικά του League Cup. Όπως ακριβώς και πριν 9 μέρες, ο Μάξι Ροντρίγκες ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους "κόκκινους" στο 59' από κοντά μετά από πάσα του Μπέλαμι σε αντεπίθεση. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μάρτιν Κέλι στο 64' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και πάλι του Μπέλαμι, ενώ η Λίβερπουλ είχε χάσει και πέναλτι στο 23' με τον Άντι Κάρολ.

Στους "4" δεν θα είναι όλες ομάδες τις Premier League, καθώς πέρασε η Κάρντιφ, η οποία νίκησε με 2-0 την Μπλάκμπερν, με σκόρερς τους Κένι Μίλερ και Άντονι Τζέραρντ.

Οι συνθέσεις

ΤΣΕΛΣΙ: Τέρνμπουλ, Μποζίνγκουα, Αλέξ, Νταβίντ Λουΐζ, Μπερτράν, Ρομέου, Λάμπαρντ, ΜακΊχραν (41' Ραμίρες), Μαλουντά (63' Ανελκά), Λουκακού (64' Μάτα), Τόρες.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Κέλι, Κάρακερ, Κοάτες, Χοσέ Ενρίκε, Λούκας (72' Τσάρλι Άνταμ), Χέντερσον, Σπίρινγκ, Μάξι Ροντρίγκες, Μπέλαμι (79' Κάιτ), Κάρολ.
NEWSPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια: