Pages

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Usa TV!

Γεια σας!!!
Άλλη μια βδομάδα ξεκίνησε σήμερα, μάλλον βαρετά (όπως πάντα)..
Αλλά, μην ανησυχείτε! Το Usa TV είναι εδώ για να ασχολειθήτε λίγο με το παιδί της Blair, λίγο με το παιδί της Χιονάτης και να ξεχασετε το πρωσοπικό σας δράμα!!

Νομίζω ότι... φάνηκε ξεκάθαρα ότι θα αρχίσω με Gossip Girl σήμερα!! Τι να κάνω? Αδυναμίες! Αφήστε που τη στιγμή που γράφω προβάλεται στο αμερικανικό κοινό! Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Στο προηγούμενο λοιπόν επισόδειο, η Blair και ο Louis ανακοίνωσαν επίσημα τον ερχομό του διαδόχου του θρόνου του Μόνακο!! Ακόμα δεν γεννήθηκε το μωρό και οι δυο οικογένεις ήδη διαφωνούν για το μέλλον του! Έλεος πια!
Η Serena εξαπατεί τον Dan ώστε να κερδίσει τα δικαιώματα του βιβλίου του για την ταινία μετά από παρακίνηση του αφεντικού της. Η Diana ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με το NYSpestator αλλά ένα απρόοπτο της ανατρέπει τα σχέδια την τελευταία στιγμή!
Περιμένουμε αγωνιοδώς να δούμε το επόμενο επισόδειο!!

Quiz! : Ποια καινούρια σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στο CW μετά το Gossip Girl; Η απάντηση είναι βεβαίως το Hart of Dixie!
To Hart of Dixie είναι άλλη μία ιατρική σειρά με λιγότερο έντονο το ιατρικό στοιχείο σε σύγκριση με άλλες, που θυμίζει έντονα -θεωρώ- Private Practice.
Εδώ σας έχω κουτσομπολιά!!
Η πρωταγωνίστρια της σειράς Rachel Bislon δήλωσε πρόσφατα πως θα 'θελε να παντρεφτεί τον Ryan Gosling αφού τον θεωρεί τον απόλυτο σύζυγο επιμένοντας πως όλα πάνω του είναι "υπέροχα"!!!
'Οπως είπε η ίδια στο περιοδικό Nylon "Τον γνώρισα και δεν ήξερα τι να περιμένω. Ήταν τόσο αστείος. Όλα πάνω του ήταν υπέροχα και εγώ ήμουν κάπως << Έπρεπε να 'σουν άντρας μου!>>
Άααχ, ο δικός μου αντρας έπρεπε να ταν, αλλά δεν μ'έχει ανακαλύψει ακόμα, τι να κάνουμε;

Τα μάθατε τα νέα; Την Πέμπτη αρχίζει ο 7ος κύκλος απ' τa Bones!!!
Η προηγούμενη σεζόν είχε τελειώσει με την ανακοίνωση της Brennan στο Booth ότι έιναι έγκυος με το παιδί του!!!!!
Έτσι είναι πλέον ζευγάρι (επιτέλους, μας είχαν πρίξει έξι χρόνια!) και προσπαθούν να συνηθίσουν στον νέο τρόπο ζωής.

Τέλος, άλλη μια καινούρια σειρά ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή. Το όνομα αυτής Once upon a time.
Όσο παραμυθένιος ακούγεται ο τίτλος, έτσι ακριβώς είναι και το περιεχόμενο. Είναι μία μίξη των γνωστών παραμυθιών (π.χ.: Χιονάτη -κυρίως-, Πινόκιο, κ.τ.λ.) με τη διαφορά ότι το μόνο happy ending είναι αυτό της κακιάς μάγισσας, μητριάς της Χιονάτης.
Όλα έρχεται να τ'ανατρέψει μετά από 28 χρόνια η κόρη της Χιονάτης (κι όμως!) η οποία είχε γλυτώσει απ την κατάρα.
Μπορώ να πω ότι, απ το πρώτο επισόδειο, μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον..

Αυτά για σήμερα.. Εμείς θα τα ξαναπούμε την επόμενη Δευτέρα. Στο μεταξύ όμως, μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook εδώ και στο twitter εδώ για να ενημερώνεστε καθημερινώς!
Ciao!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: