Pages

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Nέα Cadillac XTS

Nέα Cadillac XTSΝαυαρχίδα made in USA. H Cadillac παρουσίασε τη νέα XTS, ένα νέο και αρκετά πληθωρικό οικογενειακό μοντέλο που θα αρχίσει την εμπορική του πορεία την άνοιξη του 2012.

Ένα νέο μοντέλο παρουσίασε η Cadillac, το οποίο και ονομάζει XTS. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη της επίσης οικογενειακής STS. Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου είναι πιθανό να γίνει στο Los Angeles το Νοέμβριο, αλλά μπορεί και να καθυστερήσει λίγο περισσότερο, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο στο σαλόνι του Detroit, τον Ιανουάριο.

Όπως και να έχει, η General Motors αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις της νέας Cadillac θα ξεκινήσουν την άνοιξη του επόμενου έτους.

Η κατα τα άλλα πολύ εντυπωσιακή σχεδιαστικά XTS τοποθετείται κοντά στην κορυφή της γκάμας της Cadillac και βασίζεται στο περσινό πρωτότυπο μοντέλο XTS Platinum, το οποίο χρησιμοποιούσε και ένα υβριδικό σύστημα, που συνδυάζει ένα V6 3,6 λίτρων βεζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα με τη συνολική απόδοση να φτάνει τους 350 ίππους. Το εν λόγω σύστημα είναι άγνωστο ακόμα αν τοποθετηθεί στο νέο μοντέλο.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: