Pages

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Από που ήρθε αυτή η τεράστια κούκλα LEGO;

Από που ήρθε αυτή η τεράστια κούκλα LEGO;Η αστυνομία της Σαρασότα, στη Φλόριντα, έθεσε υπό... κράτηση μια γιγαντιαία κούκλα Lego, ύψους 2,5 μέτρων, που εμφανίστηκε μυστηριωδώς σε μια παραλία, την περασμένη Τρίτη.

Το γραφ
είο του σερίφη ανακοίνωσε σήμερα ότι η κούκλα θα «κρατηθεί» στο τμήμα για 90 μέρες, όπως προβλέπει ο νόμος για τα απολεσθέντα αντικείμενα, για την περίπτωση που την ζητήσει ο ιδιοκτήτης της. «Σκεφτήκαμε την πιθανότητα να την εκθέσουμε
για να την θαυμάσει όλος ο κόσμος αλλά προέχει η υποχρέωσή μας να τη φυλάξουμε σε καλή κατάσταση», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας λουόμενος ανακάλυψε στην παραλία Σιέστα Κι την κούκλα που είναι πανομοιότυπη με τα Lego αλλά σε μεγέθυνση. Οι αστυνομικοί την αποκαλούν «Έγκο Λέοναρντ», από το όνομα που είναι γραμμένο στο μπλουζάκι της.

Η δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών Lego αρνήθηκε κάθε σχέση με την κούκλα, όπως και το ψυχαγωγικό πάρκο Legoland που λειτουργεί στη Φλόριντα και απέχει 165 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρέθηκε ο «κρατούμενος» Έγκο Λέοναρντ.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: