Pages

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Giulia το όνομα της κόρης της Carla-Bruni Sarkozy

Η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy, Carla-Bruni Sarkozy ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της. την Πέμπτη το βράδυ. πως το... όνομα της νεογέννητης κορούλας τους είναι Giulia. Η ευτυχής μητέρα Carla Bruni-Sarkozy έσπευσε να ενημερώσει τον κόσμο ότι η νεογέννητη κόρη της θα ονομαστεί Giulia
. «Είμαι πολύ συγκινημένη από τα πολλά μηνύματα για συγχαρητήρια που έφτασαν από την ώρα που γεννήθηκε η μικρή μας κόρη Giulia», έγραψε η σύζυγος του Γάλλου προέδρου στην προσωπική της ιστοσελίδα. «Αφήνω τη χαρά της ανακοίνωσης του ονόματος της κόρης μας στη μαμά της», είχε δηλώσει σχετικά, ο Γάλλος πρόεδρος στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους έξω από το μαιευτήριο Λα Μυέτ του Παρισιού. Ο Γάλλος πρόεδρος, την Πέμπτη, σε επίσκεψη του σε εργοστάσιο στη δυτική Γαλλία, είχε αναφέρει πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγος του νιώθουν μεγάλη χαρά για τον ερχομό της κόρης τους. Ο Sarkozy πρόσθεσε πως μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Γαλλικής Δημοκρατίας που εν ενεργεία πρόεδρος γίνεται πατέρας. Ο Nicolas Sarkozy και η Carla Bruni ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2008. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για την Carla Bruni, η οποία έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, ενώ ο πρόεδρος της Γαλλίας έχει τρεις γιους από τους δύο προηγούμενους γάμους του.

ant1online

Δεν υπάρχουν σχόλια: