Pages

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Παπαρίζου: «Ίσως και να κάνω πατινάζ στο Dancing on Ice»

Αιφνιδιαστική… «έφοδο» έκανε η Έλενα Παπαρίζου στα studios όπου γίνονται οι... πρόβες του «Dancing on Ice». H τραγουδίστρια και κριτής του show, πήγε την Παρασκευή το μεσημέρι να παρακολουθήσει τις πρόβες των παικτών. Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, αποκάλυψε πως «με δική μου πρωτοβουλία πήρα τηλέφωνο και είπα θέλω να περάσω λίγο να δω τα παιδιά».
Πώς όμως την έπεισε ο Γιάννης Λάτσιος ν΄αναλάβει αυτόν τον τόσο διαφορετικό ρόλο;
«Ο κύριος Λάτσιος είναι πάρα πολύ καλός στο να πείσει κάποιον. Το πατινάζ είναι κάτι που αγαπώ, κάτι που ήταν πολύ φυσιολογικό για τον τρόπο που έχω μεγαλώσει στη Σουηδία, και από την άλλη ήθελα να κάνω και κάτι διαφορετικό φέτος». Πρόσθεσε μάλιστα πως «μου άρεσε πάρα πολύ η πρόταση αλλά και η ομάδα όπως είμαστε. Είμαστε μια πάρα πολύ ωραία». Θα την δούμε όμως να κάνει πατινάζ; «Ίσως κάνω και πατινάζ. Δεν μου το έχουνε ζητήσει ακόμα. Και να πέσουμε, δεν έγινε και τίποτα!» Η Έλενα Παπαρίζου, έχει να πει τα καλύτερα και για την παρουσιάστρια του show, Τζένη Μπαλατσινού: «Αγαπώ πάρα πολύ την Τζένη Μπαλατσινού και την θεωρώ...
πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Είναι πολύ έξυπνη και πρότυπο μάνας-γυναίκας».
Όσο για τον Πέτρο Κωστόπουλο και το φλερτ που απειλεί πως θα της κάνει on air; δηλώνει πως «σηκώνω τα χέρια ψηλά για τον Πέτρο Κωστόπουλο!»
Από τις 18 Νοεμβρίου πάντως, η Έλενα θα βρίσκεται και στη Θεσσαλονίκη όπου θα τραγουδά με τον Γιάννη Πάριο: «Με μεγάλη μου χαρά θα δουλέψω μαζί του. Είναι μια ιδιαίτερη σχολή», είπε, αποκλείοντας παράλληλα την πιθανότητα να τη δούμε ν΄αναλαμβάνει μελλοντικά και δική της εκπομπή.


star

Δεν υπάρχουν σχόλια: