Pages

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δεν το βάζει κάτω ο Γκατούζο

Δεν το βάζει κάτω ο ΓκατούζοΘα παλέψει για να γυρίσει στα γήπεδα. Έχοντας σε περίοπτη θέση μια φανέλα της Μίλαν με το όνομα του άτυχου πιλότου του Moto GP, Μάρκο Σιμοντσέλι ο οποίος χθες έχασε τη ζωή του, ο Τζενάρο Γκατούζο δήλωσε δυνατός και έτοιμος να ανταπεξέλθει στην ατυχία που του έχει στερήσει την όραση –ελπίζουμε προσωρινά- από το ένα του μάτι…

Στην αρχή της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο «Μιλανένο» όμως, αναφέρθηκε στον φίλο του, Μάρκο Σιμοντσέλι…

«Είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Είναι μια τραγωδία», είπε και κράτησε την φανέλα, την οποία την αφιέρωσε στο άτυχο πιλότο. Στη συνέχεια ο θεράπων ιατρός του εξήγησε, πως έχει, το πρόβλημα στο νεύρο του αριστερού του ματιού.

«Περιμένουν να σταματήσω; Όχι. Δεν το βάζω κάτω τόσο εύκολα. Χρειάζεται κάτι παραπάνω για να με… ρίξει», άρχισε να μιλά ο Γκατούζο. «Σε αυτές τις 45 ημέρες έχω αρχίσει να προσέχω όλα τα χρώματα, κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν. Για αυτό είμαι εδώ. Σίγουρα στη ζωή υπάρχουν χειρότερα και η απόδειξη είναι αυτό συνέβη χθες στην Σεπάνγκ. Δυσκολεύομαι, αλλά προσπαθώ και είναι πολύ σημαντικό να μην τα παρατήσω», τόνισε.

«Το ποδόσφαιρο δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι. Σε καθημερινή βάση μάλιστα. Όμως το κακό είναι να μην μπορείς να πας τα παιδιά σου στο σχολείο, γιατί δεν μπορείς να οδηγήσεις. Θέλω να διαβάζω μια εφημερίδα. Βγάζω τα γυαλιά και τα βλέπω όλα διπλά. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι ότι δουλεύω καθημερινά», τόνισε.

Ο Γκατούζο –στη συνέχεια- θυμήθηκε…

«Τέσσερις ημέρες πριν το παιχνίδι Μίλαν – Λάτσιο (9 Σεπτεμβρίου) ενημέρωσα ότι βλέπω παράξενα σημάδια. Αυτοί δεν ήθελα να παίξω στον αγώνα και εγώ θυμάμαι είχα εκνευριστεί αρκετά. Είχαν όμως δίκιο. Στην αλήθεια τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, ήταν 20 λεπτά κόλασης. Αντιλήφθηκα ότι κάτι συμβαίνει. Έβλεπα τέσσερις Ιμπραϊμοβιτς», τόνισε.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει απευθυνθεί σε έναν νευροχειρούργο από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο οποίος γνωρίζει Ιταλικά κάτι που τον έχει βοηθήσει, όπως παραδέχθηκε. Συνεχίζει μια θεραπευτική αγωγή. Εκτιμούν ότι σε ένα διάστημα από 2 έως 6 μήνες μπορεί να υπάρξουν αποτελέσματα.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: