Pages

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Κι όμως,η ζωή αντιγράφει τον κινηματογράφο!

Όταν η πραγματικότητα, αντιγράφει τη φαντασία...! Ένας φτωχός υπάλληλος της κυβέρνησης έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην Ινδία που κέρδισε το βραβείο του 1 εκ. στο γνωστό τηλεπαιχνίδι της ινδικής τηλεόρασης.
Η επιτυχία του Sushil Kuma
r, του τυχερού Ινδού που κέρδισε πρίν από λίγες ημέρες στο ''Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'', τον μετέτρεψε σε ίνδαλμα για εκατομμύρια νέους που ζούν μέσα στη φτώχια.
Και φυσικά η ιστορία του θυμίζει έντονα την οσκαρική ταινία ''Slumdgo Millionaire'' του 2008. Συγκινημένοι ο Kumar και η σύζυγός του παρέλαβαν από τον παρουσιαστή το τσεκ των 50 εκ. ινδικών ρουπιών, αφού ο διαγωνιζόμενος απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις.
''Δημιουργήσατε ιστορία'', είπε ο παρουσιαστής του show, ενώ όπως αποκάλυψε ο Kumar λίγο πρίν την τελική ερώτηση ήταν έτοιμος να σταματήσει.
Ο μεγάλος νικητής δούλευε σαν χαμηλόμισθος υπάλληλος της
κυβέρνησης και συμπλήρωνε το εισόδημά του κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα, στη μικρή πόλη Μohitari. Ο 26χρονος είπε πως ήταν η πρώτη του φορά που επισκέφτηκε την Βομβάη, ενώ η οικογένειά του ήταν τόσο φτωχή που δεν διέθεταν τηλεόραση και έτσι έβλεπαν στους γείτονες το σόου. Όταν είδαν ότι ο νεαρός έβρισκε όλες τις απαντήσεις οι γείτονες τον παρακίνησαν να λάβει μέρος ..

tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: