Pages

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Άκης Πετρετζίκης: «Είμαι φρεσκοχωρισμένος»

Η Δούκισσα Νομικού συνάντησε τον «Master Chef», Ακη Πετρετζίκη σε ένα δείπνο για δύο ώστε να... της αποκαλύψει τι κάνει στο πρώτο ραντεβού και ποιοί είναι οι τρόποι του σωστού φλερτ.

Σε ερώτηση της Δούκισσας για το ποιός πληρώνει στο πρώτο ραντεβού ο Άκης απάντησε « Στην Ελλ
άδα πληρώνει πάντα ο άντρας. Στο εξωτερικό όμως αν βγεις με μια κοπέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσουν μισά - μισά».Ο νεαρός σεφ δήλωσε πώς όταν του αρέσει κάποια κοπέλα είναι ντροπαλός εκτός εάν η κοπέλα βοηθήσει την κατάσταση ενώ δήλωσε: «Δυστυχώς, είμαι φρεσκοχωρισμένος» χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «καημενούλη» μάγειρα!
Ο νεαρός σεφ δήλωσε ότι το σόου μαγειρικής του άλλαξε ολοκληρωτικά την ζωή και απόλυτα συνειδητοποιημένος είπε ότι όσο ξαφνικά ήρθε η αναγνωρισιμότητα και η επιτυχία, έτσι θα φύγει.
Ο Άκης βρίσκεται στο στούντιο από τις πεντέμισι το πρωί για να μαγειρέψει αφού το φαγητό πρέπει να...
είναι έτοιμο πριν την έναρξη της εκπομπής: Αν το φαγητό δεν αρέσει, η Φαίη (Σκορδά) θα το πει στον αέρα όπως και έχει συμβεί».
Ωστόσο ο Άκης μίλησε και για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Δεν την ξέρω κάν, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ αλλά ξέρω ότι είναι φοβερή μαγείρισσα». Τέλος εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει την δική του εκπομπή όμως θα ήθελε κάτι διαφορετικό το οποίο τώρα δεν μπορεί να γίνει. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λεφτά για τίποτα».

yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: