Pages

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ώρα για ξεκαθάρισμα

Ώρα για ξεκαθάρισμαΠοιες αναμετρήσεις ξεχωρίζουν αύριο. Σαφέστερη εικόνα για τις ομάδες που θα έχουν μέλλον στο Champions League μετά το Δεκέμβριο θα δώσει η τέταρτη αγωνιστική. Στο πρόγραμμα της Τρίτης ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Άρσεναλ-Μαρσέιγ, ΑΠΟΕΛ-Πόρτο, Ζενίτ-Σαχτάρ και Βαλένθια-Λεβερκούζεν.

Ε’ Όμιλος

Η Τσέλσι-ζαλισμένη ακόμη από το χαστούκι της Άρσεναλ (3-5)-θέλει να εδραιώσει την παρουσία της στην πρώτη θέση απέναντι στην Γκενκ στο Βέλγιο. Ο Μικαέλ Εσιέν παραμένει εκτός πλάνων του Αντρέ Βίλας Μπόας. Οι πρωταθλητές Βελγίου, που ακόμη δεν έχουν κάνει σεφτέ σε γκολ και νίκες στη φάση των ομίλων, δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον Σιμάεϊς, τον Γιόνελαϊτ, τον Ιμπέρ και τον Μασουέρο.

Ίσως το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση παίζει η Βαλένθια υποδεχόμενη τη Λεβερκούζεν στο «Μεστάγια». Εκτός πλάνων του Ουνάι Έμερι για τις «νυχτερίδες» είναι οι Κανάλες και Μαντούρο. Από τους δευτεραθλητές Γερμανίας θα απουσιάσουν οι Μπαρνέτα, Αουγκούστο και Ορτέγκα, ενώ ο Μπάλακ που υπέστη κάταγμα στη μύτη την Παρασκευή συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα παίξει με προστατευτική μάσκα.

Βαλένθια-Λεβερκούζεν
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Γκενκ-Τσέλσι
Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μόεν (Νορβηγία)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Τσέλσι 7 (8-1)
2) Λεβερκούζεν 6 (4-3)
3) Βαλένθια 2 (2-3)
4) Γκενκ 1 (0-7)

Επόμενη αγωνιστική (23/11)

Λεβερκούζεν-Τσέλσι
Βαλένθια-Γκενκ

ΣΤ’ Όμιλος

Την ώρα που Ντόρτμουντ και Ολυμπιακός θα μονομαχούν στη Γερμανία, Άρσεναλ και Μαρσέιγ αναμετρώνται στο ντέρμπι κορυφής του έκτου ομίλου. Ο Αρσέν Βενγκέρ στον απόηχο του θριάμβου επί της Τσέλσι (5-3) είδε τη λίστα τραυματιών του να μικραίνει και σε αυτή παραμένουν πλέον μόνο οι Σανιά, Ντιαμπί και Γουίλσιρ. Στον αντίποδα, ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει έναν και μοναδικό απόντα, τον Στεφάν Εμπία.

Άρσεναλ-Μαρσέιγ
Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)

Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός
Διαιτητής: Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοφ (Ρωσία)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Άρσεναλ 7 (4-2)
2) Μαρσέιγ 6 (4-1)
3) Ολυμπιακός 3 (4-4)
4) Ντόρτμουντ 1 (2-7)

Επόμενη αγωνιστική (23/11)

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Ντόρτμουντ

Ζ’ Όμιλος

Συνέχεια στις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Champions League θέλει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ υποδεχόμενος την Πόρτο δύο εβδομάδες μετά το 1-1 στο «Ντραγκάο». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Χιώτη και Μποαβεντούρα, αλλά και του ανέτοιμου Μαρσίνιο. Από τους πρωτοπόρους (μαζί με την Μπενφίκα) στην Πορτογαλία θα λείψουν οι Μαϊκόν και Βάλτερ, αλλά ο Βίτορ Περέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Φουτσίλε και Οταμένδι, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Όποιος χάσει… χάνεται στην αναμέτρηση της Ζενίτ με τη Σαχτάρ. Οι πρωταθλητές Ρωσίας, που έχουν αγκαλιάσει και το φετινό τίτλο (έχουν δύο περισσότερους βαθμούς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής στις 6/11), δεν υπολογίζουν και πάλι στον τραυματία Κερζακόφ. Ο Ντμίτρι Τσιγκρίνσκι θα είναι ο μοναδικός απών για τους φιλοξενούμενους, που αναζητούν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Διαιτητής: Στεφάν Λανοϊ (Γαλλία)

ΑΠΟΕΛ-Πόρτο
Διαιτητής: Στέφανο Ρόκι (Ιταλία)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) ΑΠΟΕΛ 5 (4-3)
2) Ζενίτ 4 (6-5)
3) Πόρτο 4 (4-5)
4) Σαχτάρ 2 (4-5)

Επόμενη αγωνιστική (23/11)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-ΑΠΟΕΛ (19:00)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Πόρτο (21:45)

Η’ Όμιλος

Μπαρτσελόνα και Μίλαν έχουν εκτός έδρας αποστολές απέναντι στους αδύναμους του ομίλου. Οι Καταλανοί αναμετρώνται με την Πλζεν στην Τσεχία έχοντας για πρώτη φορά μετά από 50 ημέρες στην αποστολή τον Αλέξις Σάντσες, αλλά όχι και τους τραυματίες Αφελάι και Πέδρο, ενώ ο Ρόμαν Πάβλικ θα λείψει από τους γηπεδούχους.

Η φορμαρισμένη Μίλαν ταξίδεψε για τη Λευκορωσία όπου θα αντιμετωπίσει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ χωρίς τους Κασάνο, Μεξές, Φαν Μπόμελ, Φλαμινί, Πάτο και Γκατούζο. Οι γηπεδούχοι, που την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισαν μαθηματικά τον έκτο συνεχή τίτλο, θα παραταχθούν χωρίς τους Ροντιόνοφ, Φιλιπένκο, Κούντσεβιτς και Παβλόφ.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Μίλαν (20:00)
Διαιτητής: Πέτερ Ράσμουσεν (Δανία)

Πλζεν-Μπαρτσελόνα
Διαιτητής: Ρόμπερτ Σέργκερχοφερ (Αυστρία)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Μίλαν 7 (6-2)
2) Μπαρτσελόνα 7 (9-2)
3) ΜΠΑΤΕ 1 (1-8)
4) Πλζεν 1 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (23/11)

ΜΠΑΤΕ-Πλζεν (20:00)
Μίλαν-Μπαρτσελόνα (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: